Valahogy rávehetném az egyik hírességet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valahogy rátudnám venni agykontrollal (voltam már tanfolyamon) az egyik hírességet, hogy legalább majd nézze meg az egyik képem, esetleg nézze meg az adatlapom? Mert ha jól tudom, amit nagyon de nagyon szeretnél azt el lehet érni valahogy agykontorollal. De hogy? Csak egyszerűen programozzam be? :D Ja és antiagykontrollosok ne írjanak x''d Köszönöm =]2012. dec. 10. 16:51
11/14 A kérdező kommentje:
Hát erről nem is nagyon volt szó it.. De nekem ez is elég lenne, higy titokban meglesi az adatlapomat twitteren :D
2012. dec. 10. 19:57
12/14 anonim válasza:
Miért nem írsz az adatlapjára twitteren? Nagyobb esélyed lenne mint agykontrollal.
13/14 A kérdező kommentje:
Mert milló ember ezt teszi, és így nem látja, hogy én írok. :/
2012. dec. 11. 06:10
14/14 anonim válasza:
Ki az a híresség? Olyan kíváncsi vagyok. :D Vagy add meg a neved és én megnézem az adatlapod, képeid. :D LiLy (21)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!