Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van itt valaki akinek teljesen...

Van itt valaki akinek teljesen megváltoztatta az életét az agykontroll?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

van, van először gondolkodásbeli, aztán a többi

de években kell számolni a változást, mivel nincs olyan emberi agy ami képes pár hónap alatt befogadni az új világképet

2012. dec. 9. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült 2 hónap alatt,de minden nap csinálom a teremtő meditációt.

Hamar észre lehet venni a változást ha elégé pozitívan állsz a dolgokhoz és nyitott vagy rá,csak ajánlani tudom:)

2012. dec. 10. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Pillanatnyilag anyagi körülményeimet szeretném javítani, ilyen téren van valakinek bármilyen tapasztalata?
2012. dec. 10. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem még nem történ ilyen,de az egyik barátommal igen.

Azt nem tudom hogy pontosan hogy csinálta,de vannak ilyen videók a neten,lehet hogy érdemes lenne kipróbálni.

2012. dec. 10. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sok ilyen sikersztori van. Van ki üzleti lehetőségre talált, van aki új állásra, van aki szubj. üzenetet küld a főnökének. Légy kreatív, találd ki hogyan segíthet neked az agykontroll.
2012. dec. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!