Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vannak itt akik végeztek...

Vannak itt akik végeztek agykontroll tanfolyamot?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok? mi változott? jobban éltek?
2012. dec. 19. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Én végeztem nem valami nagy szám szerintem már elég rég voltam 10 éve
2012. dec. 19. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Hát ha hiszel a varázslatban akkor neked való....:D
2012. dec. 19. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

"Vannak itt akik végeztek agykontroll tanfolyamot?"

Nem, itt főleg trollok vannak. :D Nézz körül az esettanulmanyok.hu oldalon, ott rengeteg sikerélményről olvashatsz! Én ajánlom a tanfolyamot, számomra az ára többszörösét is megérné, nagyon sokat segített az életemben! Persze ehhez szorgalmasan kellett gyakorolni, illetve vigyázni arra, hogy a sok negatív ember ne rombolja le a hitemet.

2012. dec. 19. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
végeztem. kerüld el.
2012. dec. 20. 02:10
 5/9 anonim ***** válasza:
7-8 évesen végeztem, könyvecskét is kaptunk, amit ki lehetett színezni. Semmi nem változott, csak pár hétig volt fix programom szombatra.
2012. dec. 20. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én. egy ideig elszórakozgattam vele, aztán elfelejtődött... vannak benne jó elemek, pl. az önmegerősítések és az optimista hozzáállás hangsúlyozása, és sok meditáció.
2012. dec. 20. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha van kitartásod és gyakorlod, akkor jó.
2012. dec. 21. 15:48
 8/9 anonim válasza:
100%
Nekem életem egyik legjobb döntése volt hogy elvégezetem a tanfolyamot,rengeteg dologban segített,és nagyon sok mindent köszönhetek neki.Csak esetleg lehetnek olyanok akik csak azért voltak ott, mert nem volt épp más dolgok,és azt hitték valami csoda történik annélkül,hogy tenni kellene valamit.
2012. dec. 21. 19:41
 9/9 Missi_Key ***** válasza:
voltam, segített, csak folyamatosan kell hazsználni, meg a kételkedés nemjó, mert úgy nem mindig sikerülnek a dolgok..
2012. dec. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!