Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van akinél nem működik az...

Van akinél nem működik az agykontroll?

Figyelt kérdés

Mindent megpróbálok, hogy egyre jobb legyen minden, de nem sikerül. Sőt még a kedvem is rosszabb lett. Miért? :(

Kérem, tényleg igazi agykontrollosok írjanak. Komolytalan szkeptikusok kerüljenek.

Egyre jobban!

2013. jan. 6. 11:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Bíró Miklós,értem hogy mit akarsz ezzel mondani de a kérdező nem erre kíváncsi,nem az érdekli hogy isten megadja-e neki azt amit akar,ez arról szól hogy a saját éltünket tudjuk irányítani és nem mástól várjuk a csodát

nem vagyok hívő de tiszteletben tartom amit mondasz,viszont mi magunk is képesek vagyunk irányítani,nem más dönt a sorsunkról,nem imádkozni kell hanem tudni/hinni hogy megvalósul amit szeretnénk

2013. jan. 6. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Na látod. Ugye,hogy nem látod . Nalátod.

Hiába mondod,hogy érted amit mondani akarok,mert nem érted.

Én is jártam Agykontroll tanf.-ra,még 1994-ben. Aki akkor tanította,mondta:"Az agykontroll működik,de kitartás kell hozzá" Ezért írtam a példázatot,mert ott is arról van szó.Kitartásról Nem megrestülésről. Az oktató mondta is,kérdésekre válaszolva: Ha az ütközik Istennek valamely személyre szabott eleveelrendeltségével akkor a legnagyob akarnokság,a legnagyobb nekifeszülés is hiábavaló

Bár református vagyok,volt egy idős kat.pap ismerősöm aki szivesen látott .Akkor is a meghallgatott,és a meg nem hallgatott imádságról kérdeztem A válasz:" Istennek is van terve az emerrel és,mert jó,kész akárhányszor átrendzni tervét korlátlan lehetőségénél fogva. Amikor erre - adott esetben - nincs mód akkor,vagy ha pl. sérül az illstő,akkor a teljesítés elmarad.

(Csak zárójelben: Hiába olyan némely ember gondolata,csak kérek és már meg is van,mert Isten Aki az embernek termtője,nem szolgája hanem Ura

2013. jan. 7. 11:49
 13/22 anonim ***** válasza:
20%
jaj már hány ilyen kérdést olvastam ennek semmi értelme inkább próbálkozz mással
2013. jan. 12. 20:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Azért, mert Téged nem érdekel, attól másnak lehet fontos. Nem hülyeségből tettem fel a kérdést, hanem mert komoly dilemmát okoz nekem!
2013. jan. 13. 09:23
 15/22 A kérdező kommentje:
A többieknek, akik próbáltak segíteni, nagyon szépen köszönöm! Hálás vagyok érte!
2013. jan. 13. 09:24
 16/22 anonim ***** válasza:

A lélektan az kicsit több tudnivalót kiván,hogysem itt pár mondattal el lehetne intézni.Írom a leg-leg-lényeget.

1.A tudatalatti nem mérlegel = amit éber tudatod programoz,amire legtöbbet gondolsz,azt valósítja meg. - Tévedések elkerülése végett: nem most,nem azonnal.Nincs az,hogy add Uram Istenem,de mindjárt.

Egy példa a negatívumból: Sas Szilvia (Sass?) operaénekesnő sokszor énekelte a Traviátát Egy tüdőbajos nő szerepe. Egyszer aztán a tüdejében a masina olyant mutatott aminek nem kellett ott lenni. Rögtön tudta okát,vagy az orvos mondta meg neki,tény,hogy abbahagyta ezt a szerepet

Ugyanígy a vágyad a kivánt dologgal kapcsolatban is ez a helyzet.Meg lesz csak nem azonnal.Lehet,hogy egészen más dologgal kapcsolatban mondja Jézus,de Ő is ezt mondja:szüntelenül imádkozzatok.

A teljesülés nem mindenkinél történik azonos idő múlva.

2013. jan. 13. 10:23
 17/22 anonim válasza:
Jó tanács!Ha szorongsz és rossz kedved van keress magadnak vmi fizikai sportot testépítés fegyencedzés.A másik ne kattogj ne gondolkodj!Úgy tudod lecsendesíteni az elméd ha minden kis apró dologra odafigyelsz pl:ha mész valahová figyeld a lépteid figyeld a légzésed,ha kezet mosol figyeld a vizet ahogy érintkezik a bőröddel mindenre figyelj és ezáltal nem gondolkodsz.Az agykontroll nem kell neked hidd el!!!Inkább meditálj (zenül)
2013. jan. 13. 20:19
 18/22 A kérdező kommentje:

Bíró Miklós, köszönöm szépen, hasznos válaszokat írtál.

Utolsó válaszoló. Teljesen igazad van. Kezdek rájönni, hogy nem is az a lényeg, amit agykontrollon "tanultunk", hanem amit az ember maga tapasztal, és fejleszt ki. Köszönöm.

2013. jan. 14. 12:43
 19/22 anonim válasza:
Kérdező, te nem az a középiskolás okostojás vagy, aki még A titok - azóta megszűnt - magyar oldalának fórumán okoskodott, hogy ez a vonzás mennyire valós, és meg volt sértődve arra, aki azt mondta, hogy nem? Látod, ennyire működik a hülyeséged. És ennyire fog a továbbiakban is.
2014. okt. 4. 13:44
 20/22 anonim válasza:
Ja, meg ennyit arról, hogy ki a komolytalan. :D
2014. okt. 4. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!