Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » én pánik beteg vagyok sok év...

Gkatalin kérdése:

én pánik beteg vagyok sok év óta, leírnátok nekem mi is az agykontroll igazi lényege? Mert talán segítene nekem az élet rossz oldalát jobban vagy talán okosabban kezelnem.

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a vonzás törvénye nem erre való,azzal eseményeket lehet bevonzani,ha magát akarja gyógyítani akkor agykontroll kell,ha nem akar gyógyszeres segítséget
2013. jan. 21. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég magas szinten, hogy meghatározd a vonzás mire való.

Ha kéri a gyógyítást megkapja, ha kér tisztitást, védelmet a testében és a lelkében a negativ támadosok ellen és negativ érzések ellen megkapja. Persze akkor ha elfogadja a segitséget és minél jobban ténkényt veszi.

2013. jan. 21. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:

és mégegszer a vonzás nem csak eseményeket generál hanem bármit lehet vele csinálni.

Az agykontroll csak egy módszer, hogy a teremtő erőt használd.

A vonzás is egy módszer, hogy a teremtő erőt használd. Mind a kettő más a módszerében de alap ugyanaz. A vonzásnál annyi a különbség, hogy egyszerűbb használni.

2013. jan. 21. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
2021. dec. 24. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!