Ha valakinek jelenleg rossz depresszív az élete és testi adottságai sem jók akkor az élet büntetés az előző élet bűneiért?
Ha ezzel megnyugtatod magad, akkor igen...
De amúgy meg nem.
nem
ha valaki ilyen az génektől ilyen vagy az anyja ivott míg terhes volt...
Már gyerekkoromban is tettem rosszat,ha tetszik bűnt,épp olyankor amikor pedig jót akartam tenni.Akko ez mégis bűnöm???
Pál apostól teljes bizonyossággal tudta,hogy jót tesz ha rabszíjon viszi Krisztus követőit Jeruzsálembe a nagytanács elé. Isteni kegyelem volt neki,hogy Krisztus megállitotta ezen az úton ésmegfordította gondolkozását. (pálfordulás) Később háromszor is kérte Jézust szabadítsa meg egy valamely rossztól. Krisztus válasza: Elég neked az én kegyelmem. Ez nem csak rá vonatkozott. Vigyázzunk arra,hogy ne kövessünk el rosszat tudatosan.
Jézus egyebekközti tanítása: semmi felől se aggodalmaskodjatok.Szívleld meg ezeket.
Nem volt soha annyi depressziós a főldön amikor még hitben járt az ember. Megoldás: visszatérni a hithez.
Isten segítsen ebben!
Én ilyen vagyok, sz.arul vagyok, depressziós voltam és le is fogytam.
De ez nem az előző életem büntetése, hanem büntetés a mostani életem hülyeségéért, hogy hagytam magam a végtelenségig kihasználni.
MOST voltam hülye, nem 500 éve.
Így jártam, meg kell oldanom!
Pontosan azt szerettem volna írni, mint pár válasszal előbb Antimod! Kiállok mellette.
Lehet engem is leszavazni - a sokrétűbb gondolkodás helyett. :S
Az első válaszban a frankó. Ha téged megnyugtat akkor igen, ezért találták ki, egyébként a valóságban meg nem.
Nincs reinkarnáció de van akinek ez vigaszt adhat.
(Nem is tudtam,hogy ma a hülyeséget ,,sokrétűbb gondolkodásnak" szokás nevezni. Azt hittem,hohy utóbbi mást jelent. )
"Nem is tudtam,hogy ma a hülyeséget ,,sokrétűbb gondolkodásnak" szokás nevezni."
Nem, a hülyeség a gondolkodás hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!