Lehetséges az, hogy büntet a karma?
Van egy komédiasorozat: A nevem Earl. Pont arra épül benne a fő humorvonulat, hogy Earl is személynek gondolja karmát. "A Karma haragszik rám, meg akar ölni; elütött az autójával!"
:)
Nincs logika a büntetésben. Abban van logika, hoyg ha egyzser elszúrtál valami nagyon, akkor most lehetőséget kapsz helyrehozni. Ha van az a lány, akit titkon szeretsz, és ő keres Téged, nem azt akarja biztosítani Neked a karma, hogy most túllépj a félelmeiden és színt vallj - és gyakorlatilag igen-t mondj a lánynak??:)
Folytatom, ha nem lettenék egyértelmű:
"kaptam egy sms-t egy csajtól, kiért titkon odavagyok, és amikor megakartam nyitni hogy mit írt, a telefon lefagyott (előtte sose volt ilyen), azóta is szervízben van. Volt olyan, hogy hallgattam egy lejátszási listát, melyen pont az általa (lány által) mutatott szám következett és abban a pillanatban tönkrement a fülhallgató egyik oldalán lévő hangszóró. De a legegyértelműbb jel az volt, mikor chat-en rámírt az a bizonyos lány, és a laptopom kijelzője közepén pontosan abban a pillanatban keletkezett egy érintkezési hibából adódó piros sáv, mikor megakartam nézni hogy mit írt"
Ha nem romlottak volna el a kütyük, akkor kevesebb bátorsággal is megoldhattad volna a helyzetet, most viszont kénytelen vagy nagyobb aktivitásba fogni: Neked kell megkeresni, hogy "figyi, amikor kerestél meghalt a kütyü, mit is szeretnél mondani, mert nagyon szeretnék ám beszélni Veled!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!