Lehetséges az, hogy büntet a karma?
Ajánlom: A Karma és a reinkarnáció örök törvénye (könyv)
A Titok c. film (youtubeon fenn van)
Én abban hiszek, hogy mindent te magad vonzasz a világodba.
És ha eléggé akarod, és már szinte birtoklod, úgy érzed, hogy a tiéd akkor valóban megkapod.
Oké, én tengerimalacot akartam a szüleim nem voltak oda érte és kipróbáltam ezt a technikát, októberben lesz 3 éves a kis cocim! :)
Egy biztos, ha arra gondolsz, hogy ne romoljon el semmi, mikor a lánnyal kommunikálsz, akkor tuti elromlik :))
Nem biztos, hogy a karma óvni akar tőle, lehet, hogy ezeket te vonzod oda :)
A karma egy hindu marhaság!Általában minden vallási maszlag egy ókori porral hintett eszement babonaság ami jó volt az ókorban az analfabéta tömegeknek de semmi helye a XXI szd írástudó ember kezében-- könyvtárakba való mint a múlt emléke a babonaságokról
felejtsd el az összes ilyen abnormális babonaságot.
Senki nem akar se büntetni se jutalmazni senkit!
-- arra itt vannak az élő emberek és a valóságos cselekedetek-- de táv kuruzslás nem létezik-- csak gyártott vírust küldhet valaki--
Karma nem létezik. Örökléssel születünk, és sorsunk van, amit mások és mi magunk irányíthatunk.
A szabad akarattal teremtetett az élet, de az nem jelenti azt, hogy bármit tehetünk, hisz a világon mások is élnek, mások is léteznek tehát, csak olyan mértékben engedhetjük meg a szabad akaratunk érvényelülését, hogy másokhoz is alkalmazkodunk, másokat is élni engedünk.
Ez az emberi fajunkra lenne érvényes, na persze ha nem döngölné bele egyik a másikat a földbe élősködve, rajta vagy épp nem ölné halomra saját fajtáját csak azért, hogy birtokolhassa azt a helyet, és elnyomhassa az ottani népeket. Ami a többi életet, az állatokat, növényeket illeti, csak annyit szabad elvenni a természettől, hogy a minket, ellátó fajokat, de még a szép vadont se pusztítsuk ki.
A teremtő Erők nem avatkoznak az életbe, DE minden intelligens lény lelkén ott marad az életének minden mozzanatát, cselekedete-- S bár nem várható semmiféle isteni ítélet-- még is az ember, ha megszegi a természet alkotta törvényeket, akkor saját lelkét ítéli pusztulásra.
Mert a lélek energia, és mint energiának illik tisztának lennie, legalább is annyira, amit a teremtőig vezető út energiái és hője képes letisztítani-- mert Csak úgy válhat halhatatlanná a lélek és majd egyszer valahol egy másik élhető bolygón, mint már isteni energia önmagát teremtheti újra!
Itt érvényesül igazán a szabad akarat vagy túl akarja élni valaki a testhalálát vagy nem akarja-- és a szerint élhet, joga van élni, joga van választani!
Csak te magad bünteted önmagad, ha mindent elhiszel vagy minden véletlenbe beleképzelsz egy féltéglát... a számítógépet megtámadó vírusokon kivül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!