Megkeseredett emberek! Mitől rossz az élet? Mitől vagy miért érzitek azt h nem jó valami ebben az életben?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 21:03
2/33 anonim válasza:
Nincs csajom, nincs munkám... Mi kell még?!
3/33 anonim válasza:
Adj nekünk is belőle, legalább beállunk mint te.
4/33 A kérdező kommentje:
red dragon....vmi új cucc
2013. márc. 31. 21:23
5/33 anonim válasza:
Nekem a legrosszabb a magány, nincsen barátnőm meg barátaim sem, és persze a munkámmal kapcsolatban sincsenek rendben a dolgok. A világot hatalom- és pénzmániás, ütődött politikusok vezetik, tisztelet az esetleges kivételeknek, a Föld a tönk szélére került, gyakorlatilag minden válságban van, sorolhatnám egy jó darabig a problémákat. A dolgok összefüggenek egymással. Bár nyilván épp elég az embereknek a saját mindennapi problémáik, ha mindenki azt veszi a vállára, ami a saját része. Azért történnek jó dolgok is, de a fentiek miatt a rossz dolgok és érzések, gondolatok állandóan jelen vannak.
7/33 anonim válasza:
Mert a föld egy pokol...
S ide kerülnek azok akik előző életükben helytelenül cselekedtek, egy másik nagyon távoli bolygón.
8/33 anonim válasza:
Elhagyott a reptoid barátnőm, mert részegen kicsinek neveztem a melleit, pedig már 30 millió éve nem is működnek és megkérdeztem, hogy így hogy fogja majd felnevelni az embergyíkainkat, erre otthagyott és visszament a föld alatti labirintusába. Nem sokkal később beledőltem egy lavór kefirbe arccal. Ezért.
9/33 anonim válasza:
"nekem legrosszabb a magány"
Komolyan álltál a témához,ezért írok valami egészen komolyat. Hátha megérti más is.: "Pozitív önbefolyásolás tekintetében teremtő hitnek nevezzük a gondolattal elképzeléssel való teljes betöltöttséget,tehát azt az állapotot,amikor a gondolat vagy elképzelés tökéletesen uralja és áthatja a pszichét."
Az idézet COUÉ ELMÉD GYÓGYÍTÓ HATALMA c. könyvből
10/33 anonim válasza:
Én nem vagyok megkeseredett. Rosszul is csak akkor érzem magam, ha bezabálok húsból. Mintha megmérgezném magam, olyan érzés. Olyankor baromira sötéten látok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!