Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Más is olykor úgy érzi, hogy...

Más is olykor úgy érzi, hogy nem a Föld az otthona, hanem valahol egy másik bolygót érezne otthonának?

Figyelt kérdés

nem tudom , hogy jó kategória -e, de én gyerekkoromtól kezdve érzem ezt, hogy egy másik bolygón szeretnék élni.

nem tudom honnan van ez az érzés. nagyon régóta érzem ezt.

van úgy,hogy hosszabb távra eltudom ezt feledni, de aztán mikor előjön honvágyat érzek nagyon. és van amikor sírok, hogy jobb lenne 1 másik bolygón, csak ne itt legyek a Földön.

más is van ezzel így ??

sokszor már ez az érzés annyira felemészt, hogy teljesen motiválatlan leszek mindenben, és nincs kedvem semmihez sem.

2013. márc. 8. 18:19
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Szerintem csak az a bajod hogy egyedülálló vagy és szeretethiányod van.A legkisebb dolgokban sem találsz örömöt és nem találod a helyed.A boldog ember még a közömbös dolgokban is talál valami szépet.Szerintem olyan emberekkel kellene körülvenned magadat akik inspirálnak a pozitív gondolatok irányába.A lényeg hogy személyes kapcsolatokat alakíts ki ,ne pedig közösségi portálokon szocializálodj!!Ha rám hallgatsz ,idővel rájössz hogy nem is olyan szar ezen a bolygón lenni.üdv.
2013. márc. 14. 12:25
 32/35 anonim ***** válasza:

"más is van ezzel így,"

Volt,van lesz. Hivatalos neve,szakszó: Úgy hívják,elvágyódás.

2013. márc. 17. 13:44
 33/35 anonim válasza:
0%
Mikor kezted el használni az LSD-t?:-)
2013. márc. 18. 21:00
 34/35 anonim ***** válasza:

"Hivatalos neve,szakszó: Úgy hívják,elvágyódás."

Amivel nincs is semmi baj, mindössze annyi, hogy borítékolható a boldogtalanságod. Itt élsz, azzal kell beérned, amit itt elérhetsz.

2013. márc. 23. 14:49
 35/35 anonim ***** válasza:
Szeretnélek megvigasztalni,de félek,a szavaim gyengék. Írhatnám a saját nehéz sorsomat - mely jobbára már mögöttem van, - ez meg azért is nem jó,mert mindenkinek az fáj,ami neki fáj. Azt jól teszed,hogy keresed a megnyugvást. Jelenti: remélsz. Így nincs veszve a jobbulás. Ha tudnám,hogy tudsz Istenről,írhatnám: "ha el fogadod Istentől,hogy itt vagy,megnyugszol. Ha ezt nem teheted,- ez lenne a legjobb - keress tovább.
2013. márc. 24. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!