Más is olykor úgy érzi, hogy nem a Föld az otthona, hanem valahol egy másik bolygót érezne otthonának?
nem tudom , hogy jó kategória -e, de én gyerekkoromtól kezdve érzem ezt, hogy egy másik bolygón szeretnék élni.
nem tudom honnan van ez az érzés. nagyon régóta érzem ezt.
van úgy,hogy hosszabb távra eltudom ezt feledni, de aztán mikor előjön honvágyat érzek nagyon. és van amikor sírok, hogy jobb lenne 1 másik bolygón, csak ne itt legyek a Földön.
más is van ezzel így ??
sokszor már ez az érzés annyira felemészt, hogy teljesen motiválatlan leszek mindenben, és nincs kedvem semmihez sem.
nem óhajtok ebben vitatkozni aki tudja milyen érzés az tudja
azoktól meg nem várom el , aki nem jár ebben, hogy átérezze.
de akkor ne ócsárolgassa a másik embert azért mert fogalma sincs a dolgokról.
'Soha ne ítélj el egy másik embert, amíg nem jártál egy mérföldet sem a cipőjében....'
ez mennyire igaz.
ezek után nincs kedvem mesélni többet elég annyi nektek ami a kérdésben van. a többit csak én tudom más úgy sem érti meg legalább is eddig nem találkoztam olyannal aki megértené
Az emberek zöme nagyon értetlenkedő tud lenni Azt képes elhinni a másikról,hogy náthás,mert az már neki is volt. De,hogy valakinek olyan baja is lehet - ami ugyan nem betegség - amiről még nem is hallott,Képzelni se tudja,nem is akarja. Valakinek mondtam,hogy nem minden arcot ismerek fel. Szomszédom megszólalt: ezt csak úgy mondja.Ez magyarra ford. jelenti: hazudik. Nem szóltam semmit,de szerettem volna leköpni,vagy belerúgni. Azért,mert ő hazudik mégha kérdez is,gondolja a másik is olyan.
Örültem,mikor egy fiatalasszony mondta,.neki is probléma ez
Nem rég a Postából kijövet egy ismerősnek tűnő férfit láttam
- Szerbusz - köszöntem néki
- Szerbusz - fogadta,de én valami furcsát éreztem s rákérdeztem Nem az XY?
- Nem
- jaj ne haragudjon - mondtam,s mondtam a problémám.
- Semmi baj - mondta,nekem is probléma ez. Akkor voltam nagyobb bajban amikor randit beszéltem meg egy lánnyal. Hazaérten gondoltam,hogy elfogadott annak örülök,de hogy fogom felismerni? De hamar megoldottam a kérdést:Majd felismer ő engem.
Ne add búnak a fejed,másnak is van olyan problémája amit nem mond el senkinek
Megoldás: (más esetben is)Ha rágódsz rajta,ha erővel akarsz megszabadulni tőle,veled marad. Ha úgy állsz hozzá: ez van és kész...majd elmúlik,akkor biztos,hogy elmúlik.Szebbjövőt!
"Az ilyen fajta hozzászólást nem értem. Ettől miért nem leszek barom?:) Kinek ártok ezzel? írnék szívesen valamit, de inkább nem írom le. pedig rólad meg van a véleményem, még sem ismerlek. de ennyi tőled elég is volt. na a hozzád hasonló emberek miatt is szívesebben lennék egy másik bolygón. nem csak a társadalom undorító,hanem az emberek is.némelyik."
És utána megemlíted, hogy másokat nem ítélünk el... Ezért küldtek téged ide, hogy megtanuld ezt.(Ki tudja milyen rossz napja volt az illetőnek, aki ítélkezett rajtad, nem ismerheted az ő "hitrendszerét", ha ő nem hisz az ilyenekben, ez nem elítélendő. Aztán vagy igaza van, vagy nem.)
Persze most megint nagyképűnek érzem magam, mert osztom az észt, és közben én is szoktam ítélkezni, lehet én is ezért vagyok itt.
Veled ellentétben azonban szerintem én földi voltam ez előtt is. Néha nekem is van ilyesmi érzésem, de szerintem én itt éltem előző életeim nagy részét.
"És utána megemlíted, hogy másokat nem ítélünk el... Ezért küldtek téged ide, hogy megtanuld ezt.(Ki tudja milyen rossz napja volt az illetőnek, aki ítélkezett rajtad, nem ismerheted az ő "hitrendszerét", ha ő nem hisz az ilyenekben, ez nem elítélendő. Aztán vagy igaza van, vagy nem.) "
Ahogy írtam utána: idézem inkább.
"nem óhajtok ebben vitatkozni aki tudja milyen érzés az tudja
azoktól meg nem várom el , aki nem jár ebben, hogy átérezze!!!
DE akkor ne ócsárolgassa a másik embert azért mert fogalma sincs a dolgokról."
Ha én nem hiszek valamiben, vagy nem jártam az ő 'cipőjében' vagy is fogalmam sincs az érzéseiről én nem szoktam érte lehülyézni vagy lebarmozni. Ja másképp működünk az is igaz.
Még ha neten is , megvédeni mindig megfogom magamat.
Választ még mindig nem kaptam,hogy ezzel kinek ártok és miért én vagyok a barom. Másrészről pedig nem vártam el senkitől se, hogy átérezze azt, amit írtam! ezt sehol nem írtam. de ezért valakit ismeretlenül lebarmozni igen is az az igazi bunkóság. és itt most tök mindegy,hogy ő miben hisz vagy miben nem. ez nem hit kérdése. itt érzésekről volt szó, nem hitről.
"Megoldás: (más esetben is)Ha rágódsz rajta,ha erővel akarsz megszabadulni tőle,veled marad. Ha úgy állsz hozzá: ez van és kész...majd elmúlik,akkor biztos,hogy elmúlik.Szebbjövőt!"
köszi Neked is.
én már számtalanszor próbáltam elengedni ezt az érzést, vagy elfelejteni. nem foglalkoztam vele hosszú ideig.
de nem múlt el. nem ragaszkodom hozzá, soha nem is ragaszkodtam. csak úgy jöttek ezek az érzések gyerekkoromban.
Jajj, 13-as válaszomat nem kell komolyan venni, nem is hittem volna, hogy ekkora port kavar. Egyszerűen csak trollkodni volt kedvem, mert érzéketlen vagyok, és néha bunkó vagyok, de szemtől szemben nem bántanék meg direkt senkit. Ha neked ezzel kicsit is felkavartam a lelki világodat, akkor bocsánatot kérek. :)
Nekem amúgy teljesen mindegy, hogy ki miben hisz, vagy egyáltalán mit vél otthonának, én sok embert elfogadok, még ha nem is értem meg őket teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!