Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A hozzánk közel álló embereket...

A hozzánk közel álló embereket ismerhettük/fogjuk ismerni másik életeinkben?

Figyelt kérdés
Gondolok például a legjobb barátokra, a párunkra.
2012. máj. 30. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha pl.meglátod az utcán biztos fogol valamit érezni,én pl.már egyszer láttam valakit,és nagyon furcsa érzésem volt és nem csak nekem,hanem a másiknak is,mert láttam,hogy ő is néz...
2012. máj. 30. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Mivel nincs előző és következő élet sem, ezért nem.
2012. máj. 30. 21:05
 3/12 Shai-Hulud ***** válasza:
46%

Lehet... De milyen sz@r lesz tudni, hogy ő elefántként született újra, te meg egérként...

Vagy ő hangyászként, te meg hangyaként...

Hogy rosszabbról már ne is beszéljünk! :-D

[link]

2012. máj. 30. 21:58
 4/12 anonim válasza:
Ha elég érzékeny vagy ilyen téren, akkor a vérrokonaidat biztosan fogod érezni a következő életedben. Általában a házasságok/ párkapcsolatok is átvihetőek főleg ha egyik vagy másik félnek vannak még feladatai. Ebben az életedben gyakorolhatsz különböző technikákkal. Lehet egyébként ezéletedben is volt már hasoló érzésed, a legtöbben valami kellemes bizsergésként emlékeznek az első találkozás pillanatára, maikor jóleső melegség önti el a szívüket és van egy megmagyarázhatatlan, "mintha nem most látnád először" érzés is hozzá.
2012. máj. 31. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:

# 3/4 valaszolonak irom .Egy ember csak embernek születik

ujra,az állatok csak a szentlelket kapják meg mi emberek viszont,az én tudatott is.

Nekem van egy ismerösöm akit igazábol nem nagyon ismerek tehát nem vagyunk baráti viszonyban, de olyan mintha jol ismerném ,és láttom ö is igy van velem.Egyszer álmomban jött egy furcsa álom,mentünk együtt az uton,egy valamilyen mediterán országban,nem tudom melyik ország volt csak az épületekröl gondoltam. Nem láttam az arcát de tudtam,hogy ö az és éreztem menyire szeretjük egymást de csak mint a tesvéremet olyan szinten szeretem.Mint késöbb meg tudtam szereti olaszországot mint én is mert szinte megdoban a szivem még a képekláttán is.Ha ott vagyok mert már voltam ott töbször is meg olyan érzésem van mintha otthon lennék.

2012. jún. 1. 19:13
 6/12 homo ludensz ***** válasza:
Abban a dimenzióban amiről itt értekeztek nincsenek nemek,nincs tér és idő. Előfordul hogy aki most az anyád az a lányod lesz és ezt bizonyítva látom sok sok anyós/ meny kapcsolatban és kevés kivétellel a vő/anyós viszonyban is.Talán érdemes lenne elgondolkozni a körülöttünk vagy velünk élők és a magunk viszonyán is mert bár mily furcsa ez is a karma.
2012. jún. 1. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:
én nem tudom, van-e előző élet. De nem látom sok értelmét, hogy legyen száz életben száz anyánk, száz párunk és száz legjobb barátunk. Gondolj bele, milyen lenne, ha elveszítenéd az emlékeidet, azt, amit megtanultál és mindenkit, akit szerettél. Köszönöm, de nekem egy élet bőségesen elég.
2012. jún. 2. 16:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Van egy elmélet, mely szerint az emberek mindig a saját családunkba születnek vissza.

Azért mert a családokhoz valami probléma köthető amit együttes erővel kell megoldani. És amíg nem tudják megoldani ezt a családi gondot, addig mindig a saját családunkba születünk bele.

2012. jún. 10. 08:53
 9/12 Shai-Hulud ***** válasza:

"Egy ember csak embernek születik

ujra,az állatok csak a szentlelket kapják meg mi emberek viszont,az én tudatott is."

SZERINTED.

De ezt pl. a Buddhizmus nem egészen így tanítja...

"A lélekvándorlás (más szóval reinkarnáció) elsősorban teozófiai és antropozófiai szellemi irányzatokra jellemző antropológiai nézet, amely szerint az ember (más nézet szerint: általában az élőlények) lelke haláluk után bizonyos idő elteltével új emberi (más nézet szerint: emberi vagy állati) testben ismételten megszületik."

[link]

Szóval attól függ, hogy MELYIK nézetet vallod. :-D

2012. jún. 10. 10:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Normális esetben csak úgy nem ismerdehet fel tudatosan, hiszen nem emlékszik senki élből aaz előző életeire.

Reinkarnációs utazás során fel szokták ismerni, hogy ki kicsodájuk volt valameliyk előző életben.

2012. jún. 11. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!