A hozzánk közel álló embereket ismerhettük/fogjuk ismerni másik életeinkben?
Figyelt kérdés
Gondolok például a legjobb barátokra, a párunkra.2012. máj. 30. 20:52
11/12 homo ludensz válasza:
Szerintem az hogy emberként születtünk az egy olyan szint hogy ettől eltérő / állati/ szintre nem fogunk újból születni. A lélek fejlődését nem szolgálná tehát logikátlan. A keresztény vallásban megvillantják a mennyországot és a poklot s hasonlóan máshol az alacsonyabb létformát hozzák fel ha helytelenül élünk.
12/12 anonim válasza:
Igen, természetesen, bár hogy milyen kontextusban (gondolok itt bármi általad elképzelhető dologra), nem tudom, az általad most szeretett, veled szoros kapcsolatban élő emberekkel nem hogy megszakad, véleményem szerint jobb és több kapcsolatod "lesz", de mint mondtam nem úgy, ahogy azt bárki is élő ember gondolná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!