Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi vár Ránk a halál után?

Mi vár Ránk a halál után?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam rajta, de sok véleményt hallottam... Szerinted mi történik a lelkünkkel? Mert ugyebár a testünk itt marad. Esetleg a Mennybe jutunk, reinkarnálódunk vagy valami teljesen más??

Írd le a véleményed! :)

(Én a reinkarnálódásban hiszek, de kérem aki nem, ne kezdjen el papolni arról, hogy ez biztos hülyeség)

13/L

2013. jan. 25. 19:13
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Miért kell történnie valaminek? Semmi nem utal arra, hogy ha meghalunk vár egy új, örök élet, semmi nem utal arra, hogy ha meghalunk nem lesz vége mindennek... maximum a barátok, és a családtagok emlékeznek ránk, és az ismerősök, ha meghalunk. Ezzel a szöveggel, hogy lesz valami, csak azok nyugtatják magukat, akik félnek a haláltól.
2013. jan. 26. 08:48
 22/43 anonim ***** válasza:
41%
Kizárt dolognak tartom, hogy halál után, mindennek vége, nem holmi hús vér testek vagyunk, spirituális lények... semmi sem bizonyítja, hogy a halál után semmi nincs! Semmi sem bizonyítja, hogy a halál után van élet, tehát 50-50% Vannak kísérletek, amikkel bizonyos dolgok ellent mondanak annak, hogy pusztán az agyunk felel, minden gondolatért, vagyis nagy valószínűséggel, nem pusztán fizikai lények vagyunk, hanem szellemi, fizikai testben:)
2013. jan. 26. 16:08
 23/43 anonim ***** válasza:
illetve, van némi bizonyíték, a halálközeli élmények, amely kutatók szerint: azért fordul elő minden halálközeli élményt megtapasztalt embernél, mert "szellemük" "lelkük" "eltűnik," vagy tovaszáll a kozmoszba, vagyis a halálközeli élmények sem véletlenek.
2013. jan. 26. 16:16
 24/43 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem van valami. Hulyeseg lenne ha nem lenne. Akkor mi ertelme lenne az eletnek? Tok feleslegesen elnenk. Szerintem egy ideig vagyunk valahol, aztan amikor mar ideje mennunk akkor torlodik az osszes emlek ami halalod elott volt,aztan megszuletsz. Es megprobalod kijavitani azokat a hibakat amiket elozo eletedben elkovettel, illetve talan szenvedsz is miattuk. Az orvosok szerint akik hosszu komqbol felebrednek beszelnek valamit a tulvilagrol, egyszer egy professzor komaba kerult vagy tetette magat es nala is elojott valami, mar nem tudom pontosan. En kivancsi vagyok, mennek mar a kovetkezo eletembe,de szeretnem megtudni az elozot is :)
2013. jan. 28. 00:18
 25/43 anonim ***** válasza:
Annak tudományos magyarázatát adják, hogy a klinikai halál állapotában "fényt" látnak, meg repülési élményük van a betegeknek.Mert olyan dolgok szabadulnak fel, és jutnak az agyba, ez kémiai jelenség.Olvastam valahol, de mivel nem érdekelt, nem odaadással.
2013. jan. 28. 10:59
 26/43 anonim ***** válasza:
84%
Lelkünk végre hazamegy, és megnyugvást talál. Ebben a földi életbe bevagyunk zárva egy testbe, de ott ez nem lesz.
2013. febr. 1. 15:52
 27/43 anonim válasza:
72%

Azt senki sem tudja megmondani előre,

hogy mi fog történni.

Az biztos,hogy amikor elveszítünk valakit

(én 22 évesen veszítettem el édesanyámat,

45 éves volt)

akkor úgy éreztem mintha összeszorították volna a szívem,

olyan rosszul voltam lelkileg,teljesen elment az erőm.

Vagy pl.:ha vissza gondolok a temetésre akkor is olyan rosszul érzem magam

(nem fizikailag,inkább úgy belűről jön ez a fájdalom)

Szerintem kell legyen lelke az embernek.

Az hogy a halál után mi lesz velünk,nem tudom.

Sajnos majd egyszer annak is eljön az ideje

és "megtudjuk".

2013. febr. 1. 22:35
 28/43 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem hülyeség amit írsz. Ugyanis mindenki eltudja dönteni magában miben akar hinni. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint kikapcsolsz mint egy gép, de én ebben nem hiszek. NEkem a reinkarnáció a legszimpatikusabb, én ebben hiszek.
2013. febr. 5. 19:41
 29/43 anonim válasza:

"Az orvostudomány jelenlegi állása szerint kikapcsolsz mint egy gép"

Igen, a test valóban kikapcsol mint egy gép.

Egyébként ajánlom Michael Newton könyveit:

[link]

2013. febr. 5. 20:01
 30/43 GubaLord válasza:
59%
Ha feláldoznak minket valamelyik, istennek, akkor annak a szolgái leszünk. Ha nem szolgáltuk valamelyik istent és nem áldoznak fel, akkor a saját istenünkhöz kerülünk. Ha egyiket sem szolgáltuk, és jelentéktelenek vagyunk, akkor újjászülethetünk, vagy felfalnak az esszencia szörnyek. Ha valamelyik istennek érdekében áll, akkor megszerzi a lelkünket.
2013. febr. 14. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!