Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mennyire pontosan jósolható...

Haaat kérdése:

Mennyire pontosan jósolható meg a halál időpontja az akasa "krónika" alapján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár éve láttam egy magyar csávót, talán a fókuszban volt, aki azt állította magáról, hogy meg tudja mondani, ki mikor, és hogyan fog meghalni.

Állítólag minden cselekedetünk fontosabb pillanatai előre meg vannak írva.

És ahol tárolódik az az akasa krónika....legyen ez akármi is.

Nem tudjátok véletlenül, hogy hívták ezt az emberkét?

2013. jan. 24. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy valamit tilos elmondaniuk a halálod körülményeit és nem véletlen, mert önmegvalósító jóslathoz és félelemhez vezet, ami elrontja az egész életed, tehát az egész többet árt mint használ.

Vannak olyan dolgok amiket nem kell tudni, ha lehetőségem lenne rá se akarnám tudni.

Azért vagy itt hogy élj, foglalkozz evvel.

Nem azért mész el moziba hogy a stáblistát nézd a végén.

2013. jan. 25. 05:06
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

van aki rá lát erre az energia mezőre és tud benne olvasni.

Sokan sokféleképpen írták le.HA te így kérdezed ezt meg feltételezem h nem olvastál még ez irányban könyveket, nem neets pár oldalas dolgokra gondoltam hanem olyan emberek könyveivel akik vmi nagyon fejlettek voltak az okkultizmusban és látóknak nevezik őket!!!!

keresgélni kell rengeteget írtak erről de mindenkinek magának kell ráakadni, de kétlem ha tudnád a választ önerőből v más által boldogabb lennél szerintem te lennél a legszomorúbb a földön hidd el!

2013. jan. 25. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval: először is azzal kellene tisztában lenned, hogy mi is az akasa krónika, és hogyan is működnek ezek a dolgok.

Valamint a halálról is olvashatsz sok olyan értelmes, és okos dolgot, mint pl.hogy az élet része, és csak egy esemény, amelyen át kell jutni, mint egy kapun, hogy a következő életedbe léphess.

De ezt előre tudni nem érdemes, mert akkor az erre az életedre vállalt feladataidat nem teljesítenéd, mert arra törekednél, hogy elkerüld az elkerülhetetlent.

Ehelyett inkább próbálj úgy élni, hogy amikor eljön a pillanat, úgy érezd, mindent megtettél, amit meg kellett tenned.

2013. jan. 25. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
* Akasha krónika, elnézésd, de a Kérdező mondatát néztem, és nem javítottam időben :)
2013. jan. 25. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg tudni. Gondolj bele, nem tudnál utána másra sem gondolni, mint hogy, jajj van még x évem... Én ha tartanék a haláltól, akkor lehet elkezdenék gyakorolni testelhagyni. Feltételezem utána már nehéz félni.
2013. jan. 25. 19:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Pedig jó lenne tudni, mert ha tudnám, akkor minden jó dolgot megpróbálnék belesűríteni a fennmaradó időbe...és a vége felé mindent el lehetne rendezni...szerintem jó dolog lenne.

De amúgy tudjátok kiről beszéltem? Az RTL klubos csávó megtudta mondani, milyen zoknit veszel fel másnap reggel, és milyen a jellemed, hátborzongató pontossággal.

2013. jan. 25. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem most is tudsz azért tenni hogy minden jó legyen az életedbe, nem kell ehhez a végét tudni.
2013. jan. 25. 21:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Tökéletesen igazad van, de ha tudnád,hogy holnap elcsap egy autó, csak szólnál az ismerősöknek, hogy ne aggódjanak, semmi baj nem lesz...stb. Nem?

Szerintem jó lenne azzal tisztában lenni, hogy kinek mennyi jut.

2013. jan. 25. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor lenne egy egész napom hogy azon emésszem magam, huu ba...a meg, végem, megdöglök. Biztos hogy nem élném meg szivesen azt a napot. Valszeg azon gondolkoznék hogy magam végezzek, vagy hogy ne menjek ki az utcára, hátha túlélem. Persze ha ezt dobta a gép, akkor hosszan úgye tudom elnyújtani. De akáhogy nézem, inkább ne tudjam ha holnap meg kell haljak. Azonban ezt én gondolom igy, mindenkimás azt gondol ami jó neki.
2013. jan. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!