Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezt miért csinálja?

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Az elöbb halálfélelmem volt...

Feküdtem az ágyban, és egyszercsak rángani kezdett a mellkasom bent. Oda tettem a kezem a szívemre és figyeltem. Az alap szívverést alig éreztem, de néha akkorát dobbant a szívem hogy csak na. Felhúztam a pizsamám és néztem. Mikor azok a nagy dobbanások voltak a bal mellem szó szerint beremegett. Nem ütemesen van ez. Teljesen rendszertelen.

Nagyon megijedtem. Megfordult a fejembe, hogy felkéne hívni az ügyeletet, de nem vagyok amúgy rosszul. A nagy dobbanásokon kívül nem érzem magam furán. Egyedül vagyok itthon.

26/N

2013. jan. 12. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szívritmuszavarod lehet. Keress fel egy orvost.
2013. jan. 12. 23:45
 2/2 sysyqueen válasza:
pontosan arra gondoltam amit az előttem lévő is írt... attól hogy nincs más tüneted érdemes lenne jobban kivizsgáltatni... a szív a legfontosabb szerved...
2013. jan. 13. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!