Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van ilyen érzésem?

Miért van ilyen érzésem?

Figyelt kérdés

Szóval már hetek óta úgy érzem hogy megfogok halni sőt már többször álmodtam ilyesmit.És mostanában már tényleg nagyon félek szinte már alig járok valahova.

Miért álmodók ilyeneket és miért érzem így akkor is ha fent vagyok?

2012. okt. 3. 22:13
 1/5 nagylzs ***** válasza:
100%
Szerintem menj el pszichológushoz. Lehet hogy egy trauma ért amire nem emlékszel, vagy aminek a hatása csak most jött elő.
2012. okt. 3. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szorongás.Valamilyen trauma okozza,talán egy közeli ismerős,vagy családtag halála miatt döbbentél rá saját múlandóságodra.A halál része az életnek,de nem szabad úgy élni,hogy beárnyékolja a mindennapjaidat.Ha úgy érzed,hogy ezzel nem tudsz egyedül megbirkózni,fordulj szakemberhez!Nem fognak kinevetni miatta.Nem vagy egyedül ezzel a problémával.Segíteni fognak rajtad.
2012. okt. 3. 22:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem tudnak majd segíteni de azért azt nem akarom hogy mindenféle nyugtatott adjanak be vagy ami még rosszabb lenne ha beutalnának valahova...
2012. okt. 3. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
És köszönöm az eddigi biztató és megértő válaszokat.
2012. okt. 3. 22:37
 5/5 Skywalker33 ***** válasza:

Halihó,

a Föld és az emberiség nagy változások előtt áll.

Sok emberről tudok aki állandó szomorúságot érez szinte előre gyászol valamit.

A kollektív tudatban ez most nagyon erős...mert a régi ember amit ismertünk meg fog halni! De születnie kell egy új embernek helyette amely sokkal emelkedettebb h ugy mondjam mint a mostani ember.

Magasabb részeid tudhatnak erről a kollektívvel meg mindenkinek kapcsolata van...lehet h neked erősebb ezen kapcsolatod...

T.

2012. okt. 4. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!