Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi lehetett ez? Élményeim egy...

Mi lehetett ez? Élményeim egy operációval kapcsolatban.

Figyelt kérdés
Operációm volt ami nem ment gond nélkul és ujra kellett éleszteni,de arra emlékszem hogy anyukámat és apukámat láttam amikor ez történt és elég sokáig néztem őket majd egyszer csak mintha valami vissza szivt volna és ugy ébredtem fel hogy megráztam magam,de persze mint idot nem érzékeltem és mintha ez a dolog 1 perc alatt játszódott volna le kozben 4 órát voltam a műtőben,12 éves fiu vagyok

2012. nov. 20. 19:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
ja és ezelőtt nemvoltam tul jo a szuleimhez de most teljesen megváltoztam sokkal inkább megbecsulok mindent
2012. nov. 20. 19:10
 2/18 anonim ***** válasza:
Mi van? 12 évesen azért már kéne tudni írni... lehet, csak én nem értem mit akarsz, de akkor is...
2012. nov. 20. 19:13
 3/18 anonim ***** válasza:

Érdekes!Amúgy a szüleid valójában ugye nem voltak ott bent veled?

Van hasonló élményem.Műtét után felébredtem, láttam, hogy egy félhomályos alagsor szerű helyiségben vagyok, egyedül hordágyon valami folyosóra néző ablak mellett.Anyu állt mellettem és nézett.Aztán visszaaludtam.Utólag belegondolva, tuti, hogy nem hagytak magamra az orvosok, pláne egy olyan elhagyott helyiségben és anyu sem lehetett ott abban az időpontban ha ott lett volna, hozzám szólt volna, de nem tette.Minden esetre, meg merek esküdni, hogy ez nem álom volt!

2012. nov. 20. 19:16
 4/18 anonim ***** válasza:

"mint idot nem érzékeltem és mintha ez a dolog 1 perc alatt játszódott volna le"

xD

Ez kicsit ellentmondásos.

2012. nov. 20. 19:30
 5/18 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Az altatás alapból olyan érzést kelt, mintha pár perc lenne a több órás műtét is.

Az, hogy 12 évesen az életveszély érzete miatt anyudat és apudat látod, szintén elég normális.

A megráztad magad részt nem értem.

2012. nov. 20. 19:34
 6/18 anonim ***** válasza:

nekem tavaly októberben volt műtétem. Utána még 2 hétig altattak és 2 furcsa ember volt 'velem' ők kalauzoltak el az ugymond 'álmomban'. már nem emlékszem rá, hogy hogyan néztek ki. anyuék is sokszor bent voltak nálam, de őket szinte soha nem vettem észre :/

16/l

2012. nov. 20. 19:38
 7/18 Antimod ***** válasza:
71%

Nem tudom, hogy újat mondok-e neked, de halálközeli élményed volt, azon belül is egy testenkívüli élmény. Nagyon sok emberrel előfordult már ilyen klinikai halál alatt, és ezalatt más helyszíneken is jelen voltak, és később azt is el tudták mondani sok esetben, hogy ott akkor mi történt. A te anyukád és apukád sem volt nyilván a műtőben ezalatt.

Biztos, hogy ez nem tartott négy órán keresztül, mert ha annyi ideig lettél volna ebben az állapotban, már nem írhatnád le ide az élményedet, mindenesetre örülök, hogy megtetted/megtehetted, mert érdekes.

2012. nov. 20. 23:14
 8/18 Skywalker33 ***** válasza:
79%

Szia,

Antimodnak igaza van.

Tudnod kell hogy van egy tested és van benne egy pilóta.

Ez utóbbi a szellemi világokban is aktív sőt a test halála után is tovább él ezért nem meglepő hogy ha a testet elhagyja akkor is vannak tapasztalataid amikre emlékezhetsz is.

Minden este elhagyja a lélek a testet.

Az is közismert hogy a testben lévők kissé feledékenyek és butuskák, nem emlékszenek szellemi mivoltukra azért a szellemi síkokon a barátok ,szellemi vezetők, védőangyal segítenek nekünk, kísérnek, gyógyítanak.

Ismerd meg az Igazságot!

T :)

2012. nov. 21. 09:55
 9/18 anonim ***** válasza:

19:16 vagyok.Az én műtétem állítólag 6 órás volt, mégis élek még...

Én is 12 éves voltam akkor, mikor történt.Akkor lehet, hogy enyém is valami testen kívüli élmény volt, csak azt nem értem, anyám hogy került oda.Lehet, hogy "lélekben" ott volt, azt láttam?Hisz minden gondolata rólam szólt akkor, mivel nagyon aggódott, biztosan.

2012. nov. 21. 10:08
 10/18 Antimod ***** válasza:

"19:16 vagyok.Az én műtétem állítólag 6 órás volt, mégis élek még..."

Ha az én írásomra reflektáltál, akkor félreértettél. :) Maga a klinikai halál állapotba nem lehetett több egy-két percnél, ami alatt ez az élmény történt. Egyébként a beszámolók szerint abszolút nincs összefüggés a két tartomány időérzékelése között, sokan óráknak érzékelik azt az 1-2 percet.

"Akkor lehet, hogy enyém is valami testen kívüli élmény volt, csak azt nem értem, anyám hogy került oda.Lehet, hogy "lélekben" ott volt, azt láttam?"

Az a kérdés, hogy anyukád került-e oda, vagy te anyukádhoz. A léleknek a távolság nem akadály. Tehát a kérdés: úgy láttad, hogy anyukád is ott van a kórházban / műtőben, vagy inkább te kerültél más helyszínre?

2012. nov. 21. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!