Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az előző életekkel kapcsolatba...

Az előző életekkel kapcsolatban mennyit számít a megérzés?

Figyelt kérdés

Azaz ha nekem személy szerint van tippem, hogy kiféle-miféle voltam, mennyi esélye van, hogy igazam van?

Ennek ellenkezőjeként, ha gondolati úton, a jelenlegi életem tényezőiből vezetem le >>tudatosan<<, hogy ki voltam, juthatok-e helyes végkövetkeztetésre?

2012. jan. 10. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nincs előző élet.
2012. jan. 10. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy igazad van.

Sem akkor, ha "megérzed", sem akkor, ha kilogikázod.

Van magadról egy bizonyos képed, amihez gyártasz egy előző élet teóriát.

Ám koránt sem biztos, hogy a magadról alkotott képed pontos, és jól látod az erre az életedre hozott feladatokat.

Az ilyen dolgokkal tudjuk magunkat a legkönnyebben becsapni.

Úgyhogy én a helyedben ezzel óvatos lennék, nagyon félrevihet ez a dolog, belekerülsz egy álomvilágba, egy hamis énképpel.

2012. jan. 11. 22:53
 3/7 Antimod ***** válasza:
0%

Lehet, hogy pontosan érzed, lehet, hogy csak aktuálisan egy hamis gondolatod, következtetésed van.

Leginkább abban bízzál ilyen esetekben, ami abszolút nem tudatos, nem racionális, mégis erős megérzés.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 12. 09:44
 4/7 anonim válasza:
ha találkozol egy tehénnel és érzel bizsergést, akkor az voltál előző életedben.
2012. jan. 17. 20:37
 5/7 Antimod ***** válasza:

"ha találkozol egy tehénnel és érzel bizsergést"

Hmmm. Hol érzed azt a bizsergést? Lehet, hogy inkább valami mást jelent? :))

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 18. 08:40
 6/7 As0tasI válasza:
Biztos mindenkivel előfordult már az az Érzés mikor Dezsavünk volt vagyis ugy érezük mindha ez már velünk 1* megtörtént volna ez azt jelenti hogy jó uton haladunk az életben És szerintem van a halál utáni elötti élethez köze..
2012. jan. 29. 20:40
 7/7 A kérdező kommentje:
01.11 22:53-astól kérdezném elsősorban (de mindenki véleménye érdekel): Ha nem a megérzés, akkor mi alapján dől el, hogy kiderül-e számomra, hogy ki és milyen voltam?Mi határozza meg egyáltalán? Arra gondolok, hogy azért születek újjá, mert elkövettem egy hibát, amit ki kell javítanom. De ha sejtelmem sincs, ki voltam, hogyan tehetném meg ezt?
2012. febr. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!