Mi vár Ránk a halál után?
Sokat gondolkoztam rajta, de sok véleményt hallottam... Szerinted mi történik a lelkünkkel? Mert ugyebár a testünk itt marad. Esetleg a Mennybe jutunk, reinkarnálódunk vagy valami teljesen más??
Írd le a véleményed! :)
(Én a reinkarnálódásban hiszek, de kérem aki nem, ne kezdjen el papolni arról, hogy ez biztos hülyeség)
13/L
#2 oké, oké értem, hogy porrá leszünk, DE a testünk lesz porrá nem a lelkünk. Azzal mi történik? :o
#3 valaminek történnie kell!
#5 kb :DD
#6 igazából lesz@rom... ;)
#7 nekem is hasonló elképzelésem van :)
#11 és a lelked? :)
"valaminek történnie kell!"
- Miért kellene?
A reinkarnáció és a többi hittételekben lehet is hinni, meg nem is. Talán van némi igazság egyikben, és talán épp' a reinkarnáció az. Jó eséllyel: egyik sem igaz. Az 100%, hogy szórol-szóra egyik sem helytálló. Hiszen mesére, pontosabban mitológiára épülnek.
Olyasmi vár ránk a halál UTÁN, mint ami az életünk ELÖTT volt. :-/ De még ez sem biztos. Egyáltalán nem az.
Még nem jött onnan vissza senki, hogy elmesélje...
Én nem mondom, hogy hülyeség, ha igaz,tudományosan igazolást nyer, akkor a vallások elvesztik a létjogosultságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!