Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki megtudja ezt megfejteni...

Valaki megtudja ezt megfejteni? Ez vér komoly!

Figyelt kérdés

Első amit írok az jégkocka. Ez maradt meg bennem. Mikor az előző életemre gondolok ez ugrik be. Valami köze lehet hozzá, ez nem lehet csak véletlen.

A második ami beugrik, az egy lány, aki vérfürdőt vesz. Undorító dolog, de a lány gyönyörű. A harmadik dolog a jégkocka halála, felháborító! De nem csak egynek, mindegyiknek!

Én és a lány menekülünk, de a jégkockák csak hullanak.

Segítsetek megfejteni kérdlek.

2012. okt. 26. 18:01
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Kérdező, te egy hülye vagy,,előző élet,akkor gondolom nem vagy keresztény, de a pokolban remélem hiszel, mert oda kerülsz mert sötét vagy :P
2012. okt. 27. 21:43
 42/58 anonim ***** válasza:
11 éves fejjel ne is csodálkozz hogy hülye vagy... értelmes választ kaptál tőlünk, te nem fogadod el az értelmes választ.
2012. okt. 27. 21:45
 43/58 A kérdező kommentje:
Én csak bántást kaptam, meg sérelmet, de értelmes választ még nem..
2012. okt. 27. 21:58
 44/58 anonim ***** válasza:
Szóval akkor...ne vedd sértésnek, amit írok, mert nem annak szánom. De, hogy egyszer kérdezgetsz a reinkarnációról, aztán meg azt mondod, hogy csak egyszer élünk, ez így nem klappol. Vagy hiszed, hogy van reinkarnáció vagy azt hiszed, hogy csak egyszer élünk és nincs több életünk. A kettő egyszerre nem megy. És mi az, hogy a jégkocka halála? A jégkockának nincs is halála!!! Amúgy meg vannak párhuzamos univerzumok, más dimenziók is, ahol megtörténhetnek ilyen dolgok, de ha ezt sem érted...na, akkor megpróbálom elmagyarázni. Több dimenzió van és ezek párhuzamosan futnak egymással. Mi is egy ilyen dimenzióban élünk, itt a Föld, a Nap...és vannak más dimenziók is, ahol történhet, hogy jégkockák hullanak, meg ilyesmi. Ha ennyire magyarázatot akarsz erre, akkor egy másik dimenzióban voltál, és mivel a lélek nagyvalószínűséggel tud utazni a dimenziók között, ezért lehet, hogy jártál egy másik dimenzióban és ez megtörtént veled. De szerintem csak a képzeleted játszik veled. Előző életbeli élményekről kaphatsz információt álomból vagy, ha utazol(vannak emberek, akik értenek az előző életbe való utazáshoz, de ehhez még nagyon fiatal vagy) és csak annyi információt adnak neked(utazás kivételével, ezért is nem utaztatnak gyerekeket, mert nem tudnák feldolgozni az előző életüket és összezavarodnának), amennyi infóra szükséged van. Nem fogsz több infót kapni, mint amennyi kell. De még mindig ahhoz tartom magam, hogy ez csak az agy szüleménye, mert attól, hogy gondolsz az előző életedre az még nem fog megjelenni neked. Na ennyi, remélem normális válasznak tartod és 11 éves fejjel érted is, ha nem érted, akkor nézz utánna minden dolognak, amit megemlítettem. Főleg a dimenzióknak és az előző életnek. Ja, és ne foglalkozz ezzel túl sokat. Ha itt az ideje megtudod majd. Mindent megtudsz időben, mert az élet úgy fogja alakítani, hogyha kell, akkor megtudd és ez is hihetetlennek hangzik, de nem az. Ne foglalkozz ezzel túl sokat, ha kell akkor majd megtudod, hogy mit akart jelenteni, ha meg nem tudod meg, akkor nem is volt rá szükséged. Ennyi lenne, és ne mondd, hogy ez nem egy normális válasz, mert szerintem nem írtam semmit, ami ne lenne benn normális, de ez egyéni vélemény.
2012. okt. 27. 22:43
 45/58 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy egyszer élünk, hanem a válaszoló mondta, hogy én vagyok az ő előző élete, én meg erre mondtam, hogy nem lehet, mert EGYSZERRE élünk.
2012. okt. 27. 22:49
 46/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez az első normális válasz. Nem hiszem, hogy a másik dimenzióban volt, mert tudom, hogy a földön voltunk. Ezekre mind tisztán emlékszem, hogy velem történt meg.

Tudom, hogy ennyi idősen nem kéne ezzel foglalkozom, de mindig a lány meg a jégkocka jár a fejemben, ezért muszáj kiderítenem.

2012. okt. 27. 22:51
 47/58 anonim ***** válasza:
örülök,hogy leírtad 11 vagy. Így érthető a kérdésed.Szóval: Nincs senkinek előző élete, ebbe belenyugodhatsz. Tanulj.
2012. okt. 29. 09:53
 48/58 A kérdező kommentje:
Hogy ne lenne? Ezt már mindenki tudja.
2012. okt. 29. 10:27
 49/58 anonim ***** válasza:
A reinkarnáció csak feltevés. Tudosok foglalkoznak vele,de ök is max csak beszámolot hallgatnak meg. Sehol se fogsz találni tudományos biologia magyarázot erre. 11 éves vagy. Itt csak véleményeket fogsz találni. Itt nem találsz egyetemi végzetségű szuper tudost aki pontosan és 100%-ra megmondja neked a választ. 2 választásod van: 1:Abbahagyod az időd pazarlását és boldogan fogsz élni,és tanulni a suliba. 2: Továbbra is pazarlod az idődet ezzel a témával fölöslegesen. Higgy nyugotan a reinkarnációba ,de merülj el benne. Különben is,ha létezik a reinkrnáció akkor ebben az életedben miután meghalsz akkor a következő életedben nem fogsz emlékezni a MOSTANI életedböl semmire. Megfogsz halni,a személyiséget,az emlékeid törlödni fognak. Ergo, nem kéne ezzel foglalkozni túl sokat ,mert nincs értelme.
2012. okt. 29. 12:16
 50/58 A kérdező kommentje:
De van, minek a mostani életemnek kell élni.
2012. okt. 29. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!