Mi a véleményetek erről a dologról? Komoly válaszokat várok!
Azta. Van egy tesód, aki egy urnában figyel a polcodon? Te aztán nem vagy százas...
Az, hogy ő akadályoz meg mindenben, az teljességgel valószínűtlen. Beb.szna, ha valakire hajtanék, és a hamu tesóm a dobozból jól leszólna engem a csajnál a hátam mögött. A srácnak maximum a lelke szórakozhatna veled, nem pedig az erősen destruált teste. Viszont teljességgel megérteném, elvégre is milyen lenne, ha a korábban rajtad levő cuccokat az öcséd egy dobozban tartná 0-24 a szobájában szecskára vágva vagy porrá égetve? Csak ez lehet a baj, mivel nem ismerted, nem csináltál vele semmit, viszont a testével szórakozol ezerrel.
Na de most jön a lényeg. Nem tudom, hogy dohányzol-e, de ha igen, tedd a következőt: vegyél valami cigipapírt, told bele a bátyus hamvait, és szívd el. Igen, jól olvastad, tekerj spanglit belőle. Csak keverj hozzá sima dohányt, mert a hamu tudod az elég nehezen ég. Ha meg nem dohányzol, akkor a következőt csináld: szórd a hamvait a Dunába, és minden évben ugyanazon a napon menj el oda, és nem árt, ha viszel egy virágot. Ennyi.
Persze..
nem működik az élet, kenjük a halott testvérre.
vagy csak szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!