Mi a véleményetek erről a dologról? Komoly válaszokat várok!
Nem ettől van, de szerintem durva valakinek a hamvait otthon tartani.
Azért van a temető.
Ettől még nem szeretem kevésbé az elhunyt rokonomat.
"Ismét az 5. válaszolonak irom, hogy kár hogy ezt nem személyesen mondtad:) ha ilyen aranyos véleményed van erröl, lehet kitörtem volna a nyakad, elhamvasztottalak volna, és a hamvaidat tudod hova? a dögkútba szortam volna mert akkora patkány gci vagy hogy hamvaidbol cigit sem lenne érdemes csinálni:)"
Nem lehet, hogy az ilyen reagálások egy enyhén szólva is gyerekes kommentre az oka annak, hogy kicsit kellemetlenek a párkapcsolataid?
Nem bunkó szeretnék lenni, vagy kioktató, de nem lehet, hogy inkább az életeden kéne változtatnod, esetleg az emberekhez való hozzáállásodon, hogy több sikerélményed legyen? Csak mert innen úgy tűnik, hogy nehezen szeded össze magad, hogy változtass az életeden, ezért kreálsz egy természetfeletti választ - a halott öcséd.
Ilyet gyakran csinál az ember magával. Az ilyen áthárítással az ember leveszi a saját válláról, és átrakja egy ismeretlen erőre, hogy megnyugtassa magát, hogy nem ő felelős a rossz sorsáért.
Pedig sajnos az esetek nagy részében igenis valszeg te is tehetsz arról, hogy úgy alakult, ahogy.
Ilyenkor inkább le kéne ülni, és elkezdeni az "én hol és mit rontottam el" című szlogent. Ha rájössz miben voltál te a hibás, könnyebben bírod kikerülni.
De inkább ne fogd egy halott kisöcsire a dolgot. Főleg, hogy alapból képtelenség, hogy közvetlenül köze legyen a problémáidhoz, mivel halott.
yossarian44: maximum a bátyja.
"Volt egy testvérem aki meghalt még születésem előtt"
Minden agyban dől el. Ne azt ecseteld, hogy mennyire pancser vagy és hogy semmi sem sikerül...te sikertelennek állítod be magad= az is vagy. Az életedet egyedül te alakítod.
Egy halott meg hogyan okozhatná a negatív eseményeket az életedben? Nekem Nagymamám hamvai a szobámban vannak (engem sosem zavart...), és én is voltam olyan kilátástalan helyzetben, mint te, de ilyen még meg sem fordult a fejemben, hogy Miatta vagyok szerencsétlen O.o
Hidd el magadról, hogy igenis lehetsz sikeres! Fő az optimizmus!
Már ne haragudj Kérdező, de mit mondott az 5. válaszoló, amiért így kiakadtál?
Mert egyrészt nem mondott semmi sértőt a világon, másrészt hangnem, ahogy írtál neki az minősíthetetlen.
Lehet, hogy ezért vagy sikertelen.
Nagyon udvariatlan vagy, a semmin felkapod a vizet, és azt képzeled, hogy megsértettek.
Ilyen hozzáállással nem csodálom, hogy nincsenek sikerélményeid.
Ez az oka, és nem az urna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!