Valaki megtudja ezt megfejteni? Ez vér komoly!
Figyelt kérdés
Első amit írok az jégkocka. Ez maradt meg bennem. Mikor az előző életemre gondolok ez ugrik be. Valami köze lehet hozzá, ez nem lehet csak véletlen.
A második ami beugrik, az egy lány, aki vérfürdőt vesz. Undorító dolog, de a lány gyönyörű. A harmadik dolog a jégkocka halála, felháborító! De nem csak egynek, mindegyiknek!
Én és a lány menekülünk, de a jégkockák csak hullanak.
Segítsetek megfejteni kérdlek.
2012. okt. 26. 18:01
21/58 anonim válasza:
11 éves? Na itt bujt el a zsák a vízbe. Azok nem az álmaid lehetek. Ha valaki tulzotan hisz valamiben akkor az agy hajlamos hamis képeket elöidézni a fejben. Ezt azért teszi ,mert különben megörülne. Azért hisznek sokan a reinkarnácioban vagy a mennyben,pokolban ,mert az agynak szüksége van valami támaszra. Mert mindenkit kétségbe ejt a halál gondolata. Én normális választ adok:Ez nem egy igazi emlék az elöző életedböl. Mellesleg én hiszek a reinkarnácioban.
22/58 anonim válasza:
Elözö vagyok,az első mondatot elirtam az elöző válaszomban. *Szóval azok nem lehetek az elöző életed emlékei.
23/58 A kérdező kommentje:
De biztosan azok, érzem.
2012. okt. 27. 20:02
24/58 anonim válasza:
Elöző vagyok. És ha tényleg azok? Akkor mi lenne? Az élet lényege a fejlödés. Egy átlag ember nem tud emlékezni az elöző életére,mert akkor ezt a jelenlegi életét megbénitaná. Nem baj ha foglalkozol az elöző életedel ,de ne legyen ez mánia. Éld mindig a mostani életed.
25/58 A kérdező kommentje:
Nem mánia, de meg akarom fejteni. Nem lehet véletlen, hogy eszembe jutott.
2012. okt. 27. 20:11
27/58 A kérdező kommentje:
Nem, te ezt nem értheted.
2012. okt. 27. 20:23
28/58 anonim válasza:
Az elöző válaszoló ellöti válaszoló vagyok. Veled kapcsolatban van némi dejavum. Ez komoly. Van facebookod? Vagy valami elérhetöséged? Mert a kérdésed nagyon ismerösé vált ebben a pillanatban.
29/58 A kérdező kommentje:
Velem?
2012. okt. 27. 20:29
30/58 anonim válasza:
Igen ,de nem biztos. De ez a kérdésed nagyon ismerős. Elvileg a tudosok szerint létezik több univerzum. És a lélek is az időben tud utazni szerintem. Az egyik tippem ,hogy te az én elöző életem lehetsz,de nem biztos. Egy kicsit beugrot valami mintha ezt a kérdést én írtam volna ki nagyon régen. Szokott dejavum lenni ,de ilyen erős még nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!