Valaki megtudja ezt megfejteni? Ez vér komoly!
Figyelt kérdés
Első amit írok az jégkocka. Ez maradt meg bennem. Mikor az előző életemre gondolok ez ugrik be. Valami köze lehet hozzá, ez nem lehet csak véletlen.
A második ami beugrik, az egy lány, aki vérfürdőt vesz. Undorító dolog, de a lány gyönyörű. A harmadik dolog a jégkocka halála, felháborító! De nem csak egynek, mindegyiknek!
Én és a lány menekülünk, de a jégkockák csak hullanak.
Segítsetek megfejteni kérdlek.
2012. okt. 26. 18:01
31/58 A kérdező kommentje:
Én hogy lennék már az előző életed ?:d Hiszen egyszerre élünk.
2012. okt. 27. 20:38
33/58 anonim válasza:
Valami pedig nagyon furcsa benned. Dejavum van veled kapcsolatban.
34/58 anonim válasza:
De attol még ,hogy dejavum van még élnem kell az életem. A lényeg: fejlödj az életben és tanulj az iskolában.
35/58 A kérdező kommentje:
Mi a furcsa bennem ? Lehet hogy a régi életemből ismertél?
2012. okt. 27. 20:46
36/58 anonim válasza:
Ne add alá a lovat,mert föltesz még egy kérdést!!!!
37/58 anonim válasza:
Lehet. Valahogy megkell probálnom többre emlékezni. Most mennem kell. Probálok meditálni és ha lesz valami eredmény akkor holnap leirom ide.
38/58 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon jó lenne, ha te emlékeznél rá.
2012. okt. 27. 20:51
39/58 anonim válasza:
Rendben gyerekek, ez volt a bónusz pontszerző ziccer kérdés... most már abba lehet hagyni. LOL.
Válaszolva: ez baromság.
40/58 A kérdező kommentje:
Miért lenne az? Miért nem tudtok normálisan válaszolni?
2012. okt. 27. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!