Valaki megtudja ezt megfejteni? Ez vér komoly!
Első amit írok az jégkocka. Ez maradt meg bennem. Mikor az előző életemre gondolok ez ugrik be. Valami köze lehet hozzá, ez nem lehet csak véletlen.
A második ami beugrik, az egy lány, aki vérfürdőt vesz. Undorító dolog, de a lány gyönyörű. A harmadik dolog a jégkocka halála, felháborító! De nem csak egynek, mindegyiknek!
Én és a lány menekülünk, de a jégkockák csak hullanak.
Segítsetek megfejteni kérdlek.
XD
utolsó kettő ott a szinten
te... jó... édes istenem...
és a válaszokat a kérdezi komolyan veszi...
hát istenem komolyan mondom direkt nem tudnék ekkora marhaságot kitalálni
gratulálok kedves kérdező és sok szerencsét a megfejtés megtalálásához!
"Én hiszem hogy van előző élet és tudom."
Hiszed vagy tudod?
Szerintem mélyhütő lehttél előző életedbe csak elromlottál azt kidobtak egy repülőből és akkor találkoztál a lányal aki ejtőernyőzött csak éppen nem nyilott ki az ernyője ezért szét placsantatok és így lett a fürdő a jégkockát meg te szórtad.
Tetszik?
Remélem most megnyugszol azt nem teszed föl ezt a kérdést legalább 2x hetente csak más formában.
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Normálisan is lehetett volna, akkor a válaszod is megmarad.
Most tettem fel elsőnek ezt a kérdést és ha nem tetszik, nem kell rá válaszolni, ennyi.
Most már egy normális választ is szeretnék.
Nem azt jelentem, aki nem ért velem egyet, hanem csak azt aki trágár, vagy veszekedni akar.
Ha nem az előző életem, akkor mi ez ?
Ja és 11 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!