Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki megtudja ezt megfejteni...

Valaki megtudja ezt megfejteni? Ez vér komoly!

Figyelt kérdés

Első amit írok az jégkocka. Ez maradt meg bennem. Mikor az előző életemre gondolok ez ugrik be. Valami köze lehet hozzá, ez nem lehet csak véletlen.

A második ami beugrik, az egy lány, aki vérfürdőt vesz. Undorító dolog, de a lány gyönyörű. A harmadik dolog a jégkocka halála, felháborító! De nem csak egynek, mindegyiknek!

Én és a lány menekülünk, de a jégkockák csak hullanak.

Segítsetek megfejteni kérdlek.

2012. okt. 26. 18:01
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Vérfürdős lány nagy lófaszt, bloody mary voltál előző életedben, akit egy részeg egyetemista hajtott fel tévedésből.
2012. okt. 26. 20:37
 12/58 anonim ***** válasza:
R*tardált...Ezt én vér komolyan mondom hogy csak marhaság, ennyi erővel én meg azt képzelem el hogy felrobban a Föld 1 percen belül...ezt megfejthetjük? Igen... Értelme van? Nincs... Szóval ez az egész egy nagy baromság, meg milyen előző életed? Netán most sokkal rosszabb az életed :DD
2012. okt. 26. 20:54
 13/58 Zsizsik666 ***** válasza:

XD

utolsó kettő ott a szinten

2012. okt. 26. 20:54
 14/58 anonim ***** válasza:

te... jó... édes istenem...

és a válaszokat a kérdezi komolyan veszi...

hát istenem komolyan mondom direkt nem tudnék ekkora marhaságot kitalálni

gratulálok kedves kérdező és sok szerencsét a megfejtés megtalálásához!

2012. okt. 26. 21:00
 15/58 A kérdező kommentje:
Ne itt vicceskedjetek, hanem máshol. Én hiszem hogy van előző élet és tudom. Ezek onnan villantak be és tudni akarom mi történit.
2012. okt. 26. 21:07
 16/58 anonim ***** válasza:

"Én hiszem hogy van előző élet és tudom."

Hiszed vagy tudod?

Szerintem mélyhütő lehttél előző életedbe csak elromlottál azt kidobtak egy repülőből és akkor találkoztál a lányal aki ejtőernyőzött csak éppen nem nyilott ki az ernyője ezért szét placsantatok és így lett a fürdő a jégkockát meg te szórtad.

Tetszik?

Remélem most megnyugszol azt nem teszed föl ezt a kérdést legalább 2x hetente csak más formában.

2012. okt. 26. 21:21
 17/58 A kérdező kommentje:
Nem kéne ezzel viccelni..
2012. okt. 26. 21:44
 18/58 A kérdező kommentje:

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

Normálisan is lehetett volna, akkor a válaszod is megmarad.

Most tettem fel elsőnek ezt a kérdést és ha nem tetszik, nem kell rá válaszolni, ennyi.

Most már egy normális választ is szeretnék.

2012. okt. 27. 10:20
 19/58 anonim ***** válasza:
1: Ha az elöző életedet láttad volna akkor összefügő lenne. 2: Nyugotan jelentheted azokat akik szerint ez baromság,de én is jelenteni tudom ezt a kérdést. 3:Amilyen a kérdésed formája már megtudom állapitani ,hogy 18 ,de lehet ,hogy 16 éves se vagy. Egy tinégyer vagy max akinek pofátlanul sok ideje van. De nem hinném ,hogy ez szolgálja a fejlödésedet.
2012. okt. 27. 19:49
 20/58 A kérdező kommentje:

Nem azt jelentem, aki nem ért velem egyet, hanem csak azt aki trágár, vagy veszekedni akar.

Ha nem az előző életem, akkor mi ez ?

Ja és 11 éves vagyok.

2012. okt. 27. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!