Zsizsik666 kérdése:
Ti is emlékeztek az előző életre?
Figyelt kérdés
Egy rákvörös bőrű srác aki képes tüzet csinálni egy nép melyet ö irányít és máglyarakás ahová embereket tesz és egy boszorkány aki megmenekül. Másnak is ismerős ez az álom?2012. okt. 23. 23:39
31/39 anonim válasza:
Én szerintem egy űrlény voltam előző életemben, mert mostanában űrlényekről álmodom...
Egyik ilyen álmomban a kínaiak űrlénynek néztek engem, pedig normális vagyok...
32/39 anonim válasza:
Veccő Veronika, mi ezt teljesen komolyan gondoljuk.
Csak segítünk egymásnak emlékezni az előző életünkben, ha te nem hiszel ebben vagy nem érdekel akkor menny el innen !
Kérdező, neked azt ajánlom keresd meg azt, akinek az előző életében lefagyott a pap és talán megtalálhatod.
33/39 Malats válasza:
Veccö Veronika. A veccözés meg a louzàs se vicces, mégis eröltetve van.
34/39 anonim válasza:
ö_Ö
Na most ti vagy nagyon lököttek vagytok, vagy ha meg tényleg emlékeztek akkor irigykedem..
35/39 Skywalker33 válasza:
esetleg keress ** utaztatót..ha már ilyen nyugtalan vagy :)
csoki
t
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
36/39 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi a párnanándi, de rosszul hangzik. Én csak a régi parasztos alapdolgokhoz értek.
2012. okt. 26. 16:17
37/39 A kérdező kommentje:
Nem Han Solo nem lehet a pap, mert a pap csúnyább volt.
2012. okt. 26. 16:18
38/39 anonim válasza:
Megtalálták a papodat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
39/39 A kérdező kommentje:
Óh, köszi :)
2012. okt. 26. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!