Ti is emlékeztek az előző életre?
Igen, csináltunk vagy 500 jégkockát, de valaki elkezdte gyilkolni őket.
Nem tudod ki lehetett?
10, kár, hogy nem emlékszel, mert sehogysem találom a papot. Ötletem sincs, hol keressem :(
Boszorkányként akkor talán megértessz, milyen nagy mázli, hogy elkerültem a máglyahalált.
Te voltál az a boszorkány?
Ezt az emléket honnan szedted?
Nem lehet, hogy álom, és akkor csak szimbólum, hogy nem volt fütyije?
Meghal, akinek levágják a fütyijét.
Az eunuch az kasztrált férfi, azaz a heréje van kivágva, nem a fütyije!!!:)
Tud szerelmeskedni is, csak meddő.
Oly férfi, kinek ivarszerveit művi uton eltávolították, hogy közösülésre képtelenné tegyék. A beavatkozás a rómaiaknál eleinte a herék összezuzásában állott, amidőn azonban az áldozatok néha birtokukban maradtak nemzőképességüknek. Később a heréket kivágták (castrati), amidőn még mindig fenmaradhatott a potentia coeundi, mert egyes mirigyek váladéka izgatva a nyákhártyát, reflektorikus uton merevedést idézhetett elő. Az ilyen rabszolgák ára a római császárság idejében különösen magas volt. Később a teljes ivartalanság elérésére még a himvessző szabad részét is levágták.
Megnéztem a neten. De nemtudom pontosan, hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!