Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti is emlékeztek az előző életre?

Zsizsik666 kérdése:

Ti is emlékeztek az előző életre?

Figyelt kérdés
Egy rákvörös bőrű srác aki képes tüzet csinálni egy nép melyet ö irányít és máglyarakás ahová embereket tesz és egy boszorkány aki megmenekül. Másnak is ismerős ez az álom?

2012. okt. 23. 23:39
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Igen, csináltunk vagy 500 jégkockát, de valaki elkezdte gyilkolni őket.

Nem tudod ki lehetett?

2012. okt. 24. 00:05
 12/39 A kérdező kommentje:
De, tudom, csak az a baj, hogy az a te másik éned. :D
2012. okt. 24. 00:11
 13/39 A kérdező kommentje:

10, kár, hogy nem emlékszel, mert sehogysem találom a papot. Ötletem sincs, hol keressem :(

Boszorkányként akkor talán megértessz, milyen nagy mázli, hogy elkerültem a máglyahalált.

2012. okt. 24. 00:13
 14/39 anonim ***** válasza:

Te voltál az a boszorkány?

Ezt az emléket honnan szedted?

Nem lehet, hogy álom, és akkor csak szimbólum, hogy nem volt fütyije?

Meghal, akinek levágják a fütyijét.

2012. okt. 24. 00:28
 15/39 A kérdező kommentje:
Igen, én voltam a boszorkány. Nem hinném, hogy szimbólum. Ugye az eunukoknak sem volt, mégis túlélték. Szóval nem is tudott senki róla a környezetében, hogy a papnak nincs. Lehet nemibeteg lett vagy nemtudom, miért vágták le neki, de nem volt.
2012. okt. 24. 00:37
 16/39 anonim ***** válasza:

Az eunuch az kasztrált férfi, azaz a heréje van kivágva, nem a fütyije!!!:)

Tud szerelmeskedni is, csak meddő.

2012. okt. 24. 00:42
 17/39 A kérdező kommentje:
Pontosan nemtudom végülis:S -valami hiányzott, csak arra emlékszem.
2012. okt. 24. 00:52
 18/39 A kérdező kommentje:

Oly férfi, kinek ivarszerveit művi uton eltávolították, hogy közösülésre képtelenné tegyék. A beavatkozás a rómaiaknál eleinte a herék összezuzásában állott, amidőn azonban az áldozatok néha birtokukban maradtak nemzőképességüknek. Később a heréket kivágták (castrati), amidőn még mindig fenmaradhatott a potentia coeundi, mert egyes mirigyek váladéka izgatva a nyákhártyát, reflektorikus uton merevedést idézhetett elő. Az ilyen rabszolgák ára a római császárság idejében különösen magas volt. Később a teljes ivartalanság elérésére még a himvessző szabad részét is levágták.

Megnéztem a neten. De nemtudom pontosan, hogy volt.

2012. okt. 24. 00:55
 19/39 anonim ***** válasza:
Juj! Erről az utolsó verzióról még nem hallottam sosem!
2012. okt. 24. 00:57
 20/39 A kérdező kommentje:
Én is most kerestem rá.
2012. okt. 24. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!