Ti is emlékeztek az előző életre?
Figyelt kérdés
Emlékeztem előző életre?
Egy fal fekete bőrű srác aki képes tüzet csinálni egy sereg melyet ö irányít és egy vár ostrom ahol egy várfürdőt vesz és egy lány akit megront. Másnak is ismerős ez az álom?
2012. okt. 23. 22:45
1/16 gelazso válasza:
hát persze .csak senki sem tudja igaz-e ez a beképzelt múlt
2/16 A kérdező kommentje:
de most komolyan
2012. okt. 23. 22:48
3/16 Zsizsik666 válasza:
Áhh, az az álom, mikor a cigányokkal a gyufákat lopkodtuk és tüzet csináltunk? Jajj, hát persze, ott voltam én is, mikor utána kirugdostuk a magyarokat a várból, de nemmertünk lefürdeni. Jajj, hát persze, ott voltam!
4/16 A kérdező kommentje:
Emlékszel te is. Ez lehetett előző életem?
2012. okt. 23. 23:02
5/16 anonim válasza:
figy, a válaszolók többsége nem komoly elhiheted
ha volt is ilyen előző élet, fogalmunk sincs milyen volt, ha a te emlékeid valósak akkor grat:D de komolyan, alig van pár ember a világon aki emlékszik ilyenre
és miért gondolod, hogy valósak, visszatérő álmok vagy, miért?
6/16 Zsizsik666 válasza:
Én emlékszem, a vár ostromban döglöttem meg. Nemtudom a többiek itt miért nem emlékeznek?
7/16 A kérdező kommentje:
Ha már ketten emlékszünk rá csak valós. És hol a lány ?
2012. okt. 23. 23:09
8/16 Zsizsik666 válasza:
Nemtudom hol, várj egy kicsit, hátha még ma jelentkezik és akkor belinkeljük neki a kérdést, hátha emlékszik rá.
9/16 A kérdező kommentje:
Remélem emlékszik rá, már nagyon hiányzik :(
Van aki még emlékszik rá?
2012. okt. 23. 23:17
10/16 Zsizsik666 válasza:
Véletlenül nem 102 évet vártál rá? http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__3572496-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!