Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti is emlékeztek az előző életre?

Ti is emlékeztek az előző életre?

Figyelt kérdés

Emlékeztem előző életre?

Egy fal fekete bőrű srác aki képes tüzet csinálni egy sereg melyet ö irányít és egy vár ostrom ahol egy várfürdőt vesz és egy lány akit megront. Másnak is ismerős ez az álom?

2012. okt. 23. 22:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

xDDDD

Ezen nagyot nevettem, köszönöm.

De az én kérdésem továbbra is komoly...

2012. okt. 23. 23:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Mire emlékszel még? Nekem homályos. Az a sok tűz és lány, mindent felforgat :S
2012. okt. 23. 23:55
 13/16 Zsizsik666 ***** válasza:

Cigányok voltunk, fal fekete bőrrel. Te nem bírtál várni, és szerelmi kötést csináltál a lánnyal, megrontottad. Ezért koslat utánad, életeken át. A lány megharagudott és éjszaka ránk gyújtotta az erdőt, a várat, mindent! Benn pörkölődtünk a tűzben. Most nem úsztam meg a tűzhalált, én sem. Téged meg pont akkor választottak cigányvajdának, ó milyen szomorú!

Volt egy másik életemben valahol 500 darab jégkockám, de nemtudtam oda teleportálni a múltból, mert valaki legyilkolta az összes jegemet. így a tűz csak égett, égett..

2012. okt. 24. 10:01
 14/16 Zsizsik666 ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__3572873-..

Mostmár tényleg megtaláltam neked a lányt.

2012. okt. 24. 10:13
 15/16 anonim válasza:
ezt az utobbi kerdest en irtam,de nem lehetek en az a lany,mivel a mostani baratommal almodom ezeket a 'remalmokat' nem pedig a kerdezovel.amugy en vtam ilyen elozo eletes utazason, es nem ez volt.
2012. okt. 24. 10:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Szörnyű és szomorú a múltam :(

Szerintem pedig te vagy a lány. Könnyen le is ellenőrizhetjük.

Elmondanád mit jelent neked a jég és mit a tűz?

2012. okt. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!