Zsizsik666 kérdése:
Ti is emlékeztek az előző életre?
Figyelt kérdés
Egy rákvörös bőrű srác aki képes tüzet csinálni egy nép melyet ö irányít és máglyarakás ahová embereket tesz és egy boszorkány aki megmenekül. Másnak is ismerős ez az álom?2012. okt. 23. 23:39
21/39 anonim válasza:
Most mi van? Ti betegek vagytok?
23/39 anonim válasza:
B@zmeg,hogy lehet enyi retardált 1 helyen? Nem vettétek észre ,hogy ez nem a HUMOR kategoria. Kérdező:fordulj orvoshoz!!
24/39 Malats válasza:
Én lehet hogy làttam a papot, de lehet hogy nem.
25/39 anonim válasza:
Én mintha arra emlékeznék, hogy a pap bennragadt egy jégkockában, csak arra nem emlékszem már, hogy ez kinek az előző élete :S
26/39 A kérdező kommentje:
XDXD
Úhh, akkor le lett fagyasztva, azért nem találom! Még kómában van a jégben. :S
Jajjajjajj!
Ez hót komoly, miért ne beszélhetnénk meg az előző életünket? Hátha valaki emlékszik rá!
2012. okt. 24. 09:54
27/39 anonim válasza:
Na most szépen megkérdezném a kérdezötöl és a másik két lököttöl, hogy mégis mi a fenéröl beszéltek?
Amúgy elég gyenge, ha ez vicc akar lenni O.o
28/39 A kérdező kommentje:
Nem vicc. Ez egy életeken át ívelő történet és ismerős nekünk. Nem tehetünk róla.
2012. okt. 24. 10:54
29/39 A kérdező kommentje:
Ja, orvoshoz is fordultam már, de azt mondta 100-as vagyok. Bár én kétlem nagyon ezt. Szóval elmentem még kettőhöz. Azok is ezt mondták, s elküldtek parapszichológushoz, de azt nem tudnám most megfizetni. Szégyen ez a mai orvostudomány !
2012. okt. 24. 10:58
30/39 Malats válasza:
Nem keverjük a papot Han Solo-val véletlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!