Megtudná valaki nekem mondani, hogy mi várható a halálunk pillanata után?
Antimod!
Az már biztos, hogy az ember annyi érzékszervvel érzékeli a világot, amennyi van neki. És többet rövid időn belül nem is fog növeszteni. Nekem elhiheted! De nagyon sok olyan szenzort kifejlesztett már az ember, amik a külvilágból érzékelt jeleket nem csak felfogják, hanem átalakítják az ember saját érzékszerveivel érzékelhetővé.
Az úgynevezett túlvilágodat, azt pedig lesheted. A túlvilági jelekről szóló meséket meg nyugodtan elhiheted, ha az Téged megnyugtat. Én már rég kinőttem abból a korból.
"Az már biztos, hogy az ember annyi érzékszervvel érzékeli a világot, amennyi van neki. És többet rövid időn belül nem is fog növeszteni."
Egyetértünk. Abban viszont nem, hogy ismerjük-e az összeset.
"Az úgynevezett túlvilágodat, azt pedig lesheted. A túlvilági jelekről szóló meséket meg nyugodtan elhiheted, ha az Téged megnyugtat."
Köszönöm, ez rendkívül meggyőző volt. Továbbra is inkább a többezer egybehangzó beszámolót (és többtucatnyi tanulmányt) fogadom el, mint a te egyéni, semmivel sem alátámasztott, szubjektív véleményedet.
Oké, Antimod!
Én meg sokkal inkább a hétfejű sárkányról szóló meséket hiszem el, mert én meg azt szeretem. Azok sokkal meggyőzőbbek, logikusabbak az általad említetteknél. Bizonyítani meg egyiket se fogjuk tudni soha, mert mindkettő teljes mértékben alaptalan.
Majd ha meghaltok, kiderül mindkettőtök számára, illetve, mindannyiunk számára...
Aztán majd találkoztok és egy sör mellett megbeszélhetitek :D
#44!
Ha meghalok én ugyan nem fogok se találkozni, se sörözni, na meg borozni a gangon senkivel!
Csak a jól ismert nóta marad:
#46!
Úgy gondolom a kérdező maximálisan megkapta a választ arra, hogy mi várható a halál után.
Számomra az elmúlás.
A szellemes emberek meg tovább élnek.
(A halálban nem kételkedem egy percig sem. Tehát visszautasítom, ha kételkedőnek neveznek. A szellemes emberek a kételkedők, hiszen a megtapasztalt valóságban kételkednek!)
Bocs, helyesbítenék...
Csak 2 valaki jött vissza a halálból, az egyik Jézus a másik Baradlay Kazimír, A köszivű ember fiai-ban. legalábbis egy másodpercre...
Érdekes volt visszaolvasni ezt a 'vitát'! :-)
Szeretem azokat az embereket akik mereven elutasitanak mindent amit nem ismernek, fogalmuk sincs vagy amitöl félnek!
Nem viatkozom veled Alex, még nem vagy azon a szinten, hogy megértsd ezeket a dolgokat! :)
Antimod nem tudod neki megmagyarázni, remélem olyan emberek vesznek körül akik osztják a nézeteid külömben állandóan vitázni kényszerülsz...
#49!
Ostoba ember az, aki elutasítja az ismeretlent! Annál már csak az ostobább, aki az ismeretlent nem megismerni törekszik, hanem együgyű módon „szellemesen”, meg „lelkesen” igyekszik megmagyarázni.
Az bizony sokkal egyszerűbb, mert ahhoz nem kell egy csöppnyi ész sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!