Le lehet győzni egy Fény Lényt?
Figyelt kérdés
Ha elhagyod emberi tested és felfelé szállsz, eléd áll egy fénylény és ott elkezd dirigálni, lehetsz elég erős hogy ne keljen követned a parancsait?2012. jan. 16. 23:16
61/63 anonim válasza:
Nem olvastam végig ezt az egész kérdez -felek litániát de ha a fő kérdést veszem alapul akkor szerintem fogalmi zavarban vagy kedves kérdező. Mert az én válaszom h igenis legyőzhetetlen. De ha alapon vesszük minden és mindenki fénylény. Az istenektől egészen (akár hiszed akár nem) a démonokig és Sátánig. Egyetértek hogy több teremtő volt de nem így. Sajtás gondolatom hogy az egyetlen és végtelen Nagy Isten teremti meg azokat a Teremtőket akik munkáját befejezik az alsóbb síkokon. Ha ez a téma érdekel tudom ajánlani az Urantia Book-ot. Csak fel a fejjel mindig egyenesen előre egy széles és elszánt mosojjal. Köszönöm kérdésed. Éljen az Aranykor!! (:
62/63 anonim válasza:
Tudod amit Te tegnap 01:32 könyvet ajánlottál, az egy oltári hülyeség! Jellemző egy buggyant angol írta. és az wikipéd még fel is tette az oldalára csak hogy még jobban terjessze a butaságokat. Ez egy téveszmés marhaság amit azoknak írtak akiket még nem lehetett elkábítani a hagyományos vallásokkal-- akkor ezzel a téveszmés marhasággal próbálkoznak.
63/63 A kérdező kommentje:
Amint mondtam a keresztény istennel kapcsolatos témák nem részei az ezotéria kérdéskörnek...
2012. febr. 13. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!