Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Le lehet győzni egy Fény Lényt?

Le lehet győzni egy Fény Lényt?

Figyelt kérdés
Ha elhagyod emberi tested és felfelé szállsz, eléd áll egy fénylény és ott elkezd dirigálni, lehetsz elég erős hogy ne keljen követned a parancsait?

2012. jan. 16. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig ezt az egész kérdez -felek litániát de ha a fő kérdést veszem alapul akkor szerintem fogalmi zavarban vagy kedves kérdező. Mert az én válaszom h igenis legyőzhetetlen. De ha alapon vesszük minden és mindenki fénylény. Az istenektől egészen (akár hiszed akár nem) a démonokig és Sátánig. Egyetértek hogy több teremtő volt de nem így. Sajtás gondolatom hogy az egyetlen és végtelen Nagy Isten teremti meg azokat a Teremtőket akik munkáját befejezik az alsóbb síkokon. Ha ez a téma érdekel tudom ajánlani az Urantia Book-ot. Csak fel a fejjel mindig egyenesen előre egy széles és elszánt mosojjal. Köszönöm kérdésed. Éljen az Aranykor!! (:
2012. febr. 11. 01:32
 62/63 anonim ***** válasza:
Tudod amit Te tegnap 01:32 könyvet ajánlottál, az egy oltári hülyeség! Jellemző egy buggyant angol írta. és az wikipéd még fel is tette az oldalára csak hogy még jobban terjessze a butaságokat. Ez egy téveszmés marhaság amit azoknak írtak akiket még nem lehetett elkábítani a hagyományos vallásokkal-- akkor ezzel a téveszmés marhasággal próbálkoznak.
2012. febr. 12. 22:55
 63/63 A kérdező kommentje:
Amint mondtam a keresztény istennel kapcsolatos témák nem részei az ezotéria kérdéskörnek...
2012. febr. 13. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!