Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Le lehet győzni egy Fény Lényt?

Le lehet győzni egy Fény Lényt?

Figyelt kérdés
Ha elhagyod emberi tested és felfelé szállsz, eléd áll egy fénylény és ott elkezd dirigálni, lehetsz elég erős hogy ne keljen követned a parancsait?

2012. jan. 16. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 Antimod ***** válasza:

"Ezért nem lehett Jézus, mert őt bazi nagynak gondolnám."

Ne vedd készpénznek a halálközeli élményekben leírtakat. Igazak, nem arról van szó, de elég szubjektívek, hiszen a gondolat révén "testesülnek" meg előttük. Az érzések konstansak, de a látvány már nagyon eltér kultúránként, egyénenként. Rengeteg féle-fajta fénylényről hallottam már, egyesek Jézusnak írták le őt, mások Istennek, megint mások angyalnak, Mohamednek, akár egy egyszerű, elhunyt rokonnak. Persze az is lehet, hogy egyénenként eltérő, kinek ki jelenik meg.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 24. 08:14
 42/63 anonim ***** válasza:

Való igaz, hogy a klinikai intenzív osztályon találkoztam ilyen esettel, miután visszahoztuk a lelkét újraélesztés folyamán.

Vlt aki semmit nem látott de azok akiket sokára hoztunk vissza igen valóban mesélték hogy rokonaikat látták amit eléjük jött kilépve a Fényből.

De az igazság az, hogy egy illúziót láttak amit maga a Fény a földi Energia sugárzott a lelkük számára.

Aki eljut a Fény-ig (mert ennyit tapasztalnak csak meg, holott ennél sokkal többet jelent) Akkor mindig a lélekszálon elől vannak azok a gondolatok, amelyekre az utolsó pillanataiban gondolt és ezt az úgynevezett Fény leolvassa" magyarán érzékeli-- majd teljesíti egy illúzió képpel.

Amikor ott álltam2 lélekfazonként előtte magam is, az én gondolataim nem a szeretteim voltak, hanem egyszerűen kíváncsiság-- milyen a földünk belülről, mi teremtette az életet, mit jelent meghalni valójában? S erre kaptam azt a csodát hogy szinte lejátszódott körülöttem pillanatokban váltogatott képek formájában amely nem volt egyéb, mint milliárdnyi fényrészecske alakváltoztatása egy színpadon.

2012. jan. 25. 13:40
 43/63 Antimod ***** válasza:

"Vlt aki semmit nem látott de azok akiket sokára hoztunk vissza igen valóban mesélték hogy rokonaikat látták amit eléjük jött kilépve a Fényből."

Tehát azt mondod, hogy összefüggést tapasztaltál aközött, hogy mennyi ideig volt halott, és aközött, hogy volt-e HKÉ-nye vagy sem?

Üdv!

2012. jan. 25. 13:44
 44/63 anonim ***** válasza:

Leftlegged Player :)Pontosan. A halál nem egy tudatosan bekövetkező állapot, ezért a lélek ha felszabadul, akkor vagy téblábol és csodálkozik, mert nem volt itt az ideje, ez történhet a műtökben.

Vagy természetes és a lélek akarat-nélkülien kénytelen engedni a földi erőnek lehúzza. szinte segít az utat megtalálni amelyen a Fényhez eljuthat. De ha belép a Fénybe onnan nem térhet vissza soha.

Hatalmas erejű és elsőre félelmetes- a lélek berezonál erejétől arrébb vágódhat, majd elcsitul és parányi fényrészecskék áramlanak ki, körbe fogják a lelket amely bizony megrettent attól a nagy erős energiától, ekkor élhetik át azokat a családtagokról képzett illúziót, szinte becsalják a lelkeket a Fénybe ezek a képek!!!

Félelmetes és lenyűgöző!

az élő emberi lélek magán hordja az Én-t mint halk hangot óhajt. És szinte megbűvölni képes ez a Fény-- de a lélek amely az emberi testhez tartozik még szint berezonál erősen erre a sunda-bunda csábításra, vonzásra és észhez téríti azt a halovány Én-t is -- menjünk innen!!!

Amikor az ember azt mondja az a Jóságos, szerető Isten! -- Hát ez nem teljesen igaz!!!

Örüljetek az életnek amíg élhetitek és tegyétek minél boldogabbá, színesebbé amennyire módotokban áll, mert egyszeri és megismételhetetlen!

2012. jan. 25. 14:30
 45/63 anonim ***** válasza:
ez melyik játékban van?
2012. jan. 26. 13:11
 46/63 Antimod ***** válasza:
7%

"ez melyik játékban van?"

Az ÉLET-ben a Game over résznél.

Üdv!

2012. jan. 26. 13:14
 47/63 A kérdező kommentje:
Valaki írja hogy szerinte az FL ek jók. Nem különösebben jók, és nem különösebben rosszak, kellemetlen biztonsági őrők akik nem engednek tovább...
2012. jan. 26. 13:30
 48/63 anonim ***** válasza:
De örülnék, ha nekem is annyi időm lenne unatkozni, mint 'mami'nak.
2012. jan. 26. 19:41
 49/63 anonim ***** válasza:
...te mi a faxomnak kérdezgeted az embereket ha azután vered a tasztaturát hogy csakis neked lehet igazad és mindenki hülye aki nem téged igazol, eridj beszéld meg a dolgot a fénylényeddel .....
2012. jan. 29. 23:21
 50/63 A kérdező kommentje:
Jó.
2012. jan. 30. 01:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!