Milyen lényt ismertek mítoszokból amire illenek a lenti tulajdonságok?
Olyasmi lényre vagyok kíváncsi, ami ügyes (pl.: kitér a vadászok golyói,nyilai elől) és kevés fájdalmat érez és nehezen fárad el.
Tudom bugyuta a kérdésem, de engem érdekel...
Jó, sejtettem, na akkor elmondom milyen az a lény, amiről beszélsz... úgy hívják tinédzser... :)
Nem nagyon hiszem, hogy kitértél egy golyó előtt - ne is nagyon próbáld, mert lehetetlen - vagy hogy élesben vadásztak rád mostanában. Viszont nősz, fejlődsz, ezért kevésbé vagy fáradékony, mint előtte - vagy most estél túl a kamaszkoros fáradékony szakaszon, és frissebbnek érzed magad.
A fájdalom érzete meg relatív. Valószínűleg más lenne a fájdalomtűrésedről a véleményed, ha eltörnéd valamidet, vagy műtenének. Az aki még nem élt át igazán brutális fájdalmat - pl. amikor a bőröd két tenyérnyi helyen cafatokban lóg egy égés miatt - az nem biztos, hogy meg tudja ítélni, hogy kevéssé érzi-e a fájdalmat, vagy sem.
Az emberekhez való viszonyodról meg egy kis segítség: [link]
Gollam....khollam...khmmm...
Jajj...drágaszág...esz nem ide akartaam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!