Bak jegyében született lányok, jellemzőek rátok a következő tulajdonságok? (szerelemben gondoltam)
Figyelt kérdés
-szenved saját akaratos döntéseitől hogy lehagyta partnereit, vagy nem engedte közel magához azt, aki tetszett neki
- Bak nő meglehetősen bizalmatlan és ezért több idő kell ahhoz, hogy feloldódjon a másik iránt
-önmagához is szigorú, gyakran magasra teszi a mércét
-
2011. nov. 17. 20:32
1/15 anonim válasza:
Hát, ahogy így olvasom, van benne valami....
17/L
2/15 anonim válasza:
rám csak az, hogy több idő kell hogy feloldódjak, a többi nem
23/L
4/15 A kérdező kommentje:
kösui a válaszokat:)
2011. nov. 17. 21:30
5/15 Tom Benko válasza:
És ez még bárki másra is jellemző lehetne, és bak lányokra meg nem.
8/15 anonim válasza:
Én erre csak annyit tudok írni, hogy anyósom bika, huszonévesen elvált és azóta se volt senkije, mert fél egy újabb csalódástól. Önmagához mindenben szigorú, sose tetszik neki az, amit csinál (ez lehet munka, vagy főzés a családra, teljesen mindegy). Az önbizalma a béka feneke alatt van. De ő csak egy bak a sok közül, remélem van másmilyen is.
9/15 bleed válasza:
hát én két bakcsajt is ismertem az egyik az barátnőm volt... a bakok azokba benne van az uralkodó jellem de hajlamosak viszont a depresszióra meg önbizalom hiányosak általában és ezt a uralkodni vágyást és az önbizalom hiányos dolgot valahogy nem tudják egyensulyba rakni
10/15 Tom Benko válasza:
bleed: Gratulálok, sikerült egy igaz asztrológiai állítást tenni: "...uralkodó jellem, de ... önbizalom hiányos...". Nos, ennyire megbízható a horoszkóp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!