Bika fiúk, ti hogy jellemeznétek magatokat? (szerelemben, kapcsolatban, szexben, az életben, stb. )
Szerelmi szempontból sehol sem állok, nem volt még párkapcsolatom, nem is szeretnék.
Az életben? Hosszú lenne... :)
Nehéz lenne önmagamat jellemezni,de a szempontjaidat figyelembe véve tudok mondani/írni pár dolgot magamról.
Magánélet:
Szerelemben sehol.Kapcsolatom nincs és nincs is kilátás rá hogy legyen(nem vagyok egy romantikus figura).A szexuális élet élése pedig "örömöt okozó lányokkal" illetve egyéjszakás kalandokkal történik.
Élet:
Van egy érettségim.Most pedig egy felsőfokú OKJ-s baromságot csinálok ami nem túlságosan érdekel.Jövőbeni terveim hogy külföldre megyek melózni(ott pénzt is lehet keresni,nem csak bérből élni mint drága hazánkban).Ha összegyüjtöttem elegendő induló tőkét,vállalkozást akarok alapítani és vezetni.
Szeretem a pénzt,a hatalmat,az ideális életkörülményeket és a sikereket amik életben tartják az embert.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!