Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Le lehet győzni egy Fény Lényt?

Le lehet győzni egy Fény Lényt?

Figyelt kérdés
Ha elhagyod emberi tested és felfelé szállsz, eléd áll egy fénylény és ott elkezd dirigálni, lehetsz elég erős hogy ne keljen követned a parancsait?

2012. jan. 16. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
Na és mi a helyzet 1992-ben a határőrrel aki beleesett a Tiszába, mínusz 7 fokba. Mit csinált? Megfulladt és elhagyta a testét!
2012. jan. 19. 15:19
 22/63 kris.king ***** válasza:
Nem ismerem az esetet. Miből gondolják hogy elhagyta a testét? Van rá bizonyíték?
2012. jan. 19. 15:21
 23/63 A kérdező kommentje:
Hja igen csak most el kell mennem angolt tanítani, a szellemek nem fizetik ki a számláimat egyenlőre...
2012. jan. 19. 15:53
 24/63 kris.king ***** válasza:
Szóval nincs bizonyíték. Milyen meglepő.
2012. jan. 19. 17:38
 25/63 anonim ***** válasza:

kris.king:Pedig jó lenne ha nem is neked, de a tudósoknak elhinni, főleg a fizikusoknak és a geológusoknak. Mert nagyon sok mindenben tévednek és az élet a jövőben egyre nagyobb veszélybe fog kerülni. különösen, hogy rengeteg atomreaktor van egy már tojáshéjszerű vékonyságú földkérgen, ami a jövőben fokozatosan vékonyodni és ismételten repedni fog. Nagyon sok földrengés várható, régi kialudt vulkánok fognak felébredni, veszélyben vannak a izlandiak a óceáni szigetvilágok, Afrika ketté fog repedni hosszába... és még nagyon sok katasztrófa lesz amit már nem bírtam végig nézni, miután magam láttam nagyon öregen és mellette magas de már arc nélküli férfi állt és nagyon sok halott, amerre csak néztem... kinyitottam a szemem mert nem akartam többet látni a jövőből amit az egyik isteni energia sugárzott a szemhájamra, miután megfogta a vállam.

Ez 1991 tavaszán történt az után hogy lélekként megjártam a földünk belsejét és ott álltam" a Magma előtt a körülötte levő üres-Térben. Amikor megnyílt a fala akkor szembesültem az isteni ezüstös-fehér hatalmas erejű isteni energiával amely tudatos. Tudatos, mert már azon voltam, hogy lódulok és csak megnézem mi van a fala mögött amikor megnyilt és kiáramlott milliárdnyi apró fényrészecske, körbefogtak és meséltek--képeket formáztak körülöttem amelyek váltották egymást mint valami színpadon.De nem néztem végoig, mert a kilépés időm lejárt és a lelkem visszazúgott...

3 nap után leültem a verandán az ablak elé, hogy meg kell tudni az embereknek, hogy a Földünk belülről melegszik kifelé haladva és az élet veszélybe fog kerülni, hogy a tudósoknak arra kell törekedniük, hogy élhető bolygót találjanak, mert a Föld kiég és egy forró platni lesz a felszine..... sok oldalt tele írtam, amikor hatalmas kéz érintette meg a vállam, megijedtem felugrottam a papirok lehullottak és én bemenekültem a hálóba, mert az ablak zárva volt mögöttem a kéz pedig hatalmas volt betakarta a fél mellkasomat a derekamig.

Emlékszem még felüvöltöttem, nem akarok vissza menni még egyszer ne is hívj, örülök hogy megúsztam élve..!! és lefeküdtem a hálóba becsuktam a szemem és azt morogtam menj innen befejeztem és soha többé nem akarok még kilépni se!!

Akkor azt éreztem valami hozzámér benyomulok az ágyamba, mozdulni se tudok és a képek kezdtek peregni a szemhéjamon.... Csodálatos lovakat láttam és sajnos az elkövetkező éveket...

Soha nem voltak látomásaim és soha nem hittem a jövőnek előre vetítésében semmi ilyesmiben, de soha nem is akartam ismerni a jövőt... úgy hogy miután kinyitottam a szemem erőszakkal csak annyit mondtam... nem karom tudni, menj innen bárki vagy...

A látomásom egy hófehér valódi hús vér lóval kezdődött amely fentről repült felém, majd megállt a veranda ablak előtt két lábra állt és nyerített olyan figyelmeztetőn majd felrepült (nem volt szárnya!)és eltünt a magasba, majd egy olyan mint a Földünk az repült az égbolt felől és elhúzott előttem balra, majd egy hatalmas durva kődarab repült felém hihetetlenül nagy sebességgel pont szemből, szinte ijesztő volt. Majd korom fekete lovakat láttam ahogy vágtattak északról és fordultak hatalmasak voltak és mint valami harci mének.... vágtájuk után megremegett a föld vagy megrepedt minél mélyebben volt a lábuk a földben és sorba mutatta a katasztrófákat amerre csak vágtattak eltűntek a földben vagy feltörtek a földből

De bármit láttam akkor és nem akartam vele foglakozni... sajnos eddig minden megtörtént sorba egymás után az elején látott képekből.

Mivel nem néztem végig, igy újra meg újra mesélni akart szinte két hetenként mozgott a föld alattunk a házunk alatt a szomszédoknál nem. Kocsiba ültem, elmentem másik városba, leparkoltam, elmentem vacsorázni majd a kocsiba aludtam... arra riadtam, hogy a kocsim dülöngélt kiugrottam és mozgott a föld a kocsi alatt és a kocsi körül 1-2 m távolságban.

Ehhez tudni kell hihetetlenül makacs, kemény természetem van ha valamit elkezdek azt befejezem ha valamit nem akarok inkább belepusztulok akkor se teszem meg, és még az Istentől se ijedek meg, mert bármikor kész vagyok belepusztulni a magam akaratába, csak azt nem tűrtem soha hogy más irányítson vagy zsaroljon.Aki ha ember volt s ilyen szándéka volt amikor fiatal voltam, egy életre megjegyezte a nevemet de azt is amit kapott tőlem...

szóval hazamentem és azt mondtam, a férjemnek pakolunk és elmegyünk külföldre, nyitva a határ... kirándulunk. Veszünk egy lakókocsit bepakolunk és megyünk... szegény férjem és a lányom frászba volt a sok földmozgástól csak azt nem tudták mi az oka...

"91 Augustus 1 volt. Hajnalba a férjem ébresztett... kelj fel gyorsan menjünk ki a házból ilyet földmozgást még nem észleltem, összedőlhet a ház és én ültem álmosan és a hang ismerős volt... ledobogás!

Maradjatok itt semmi baj mindjárt jövök..és kiszaladtam az udvarra, de akkor már valamit hallottam is halkan... leültem hátradőltem és utoljára csak kiléptem a testemből... és akkor meghallottam erősen a lónyerítését, néztem fel és csak fel és fel és ott állt két lábon egy sok emeletes ház nagyságú hófehér ló és nyerített feltartva a fejét s bár minden része csak energia szálakból volt mégis a sörényének vonalai mintha szélben lobogna! ... Egyszerűen eszméletlenül csodálatos volt...

Majd elrepült fel magasra vissza a magnetoszférába az isteni hírnök.

Délelőtt bepakoltunk és elindultunk, még Győrben megálltunk, ott éjszakáztunk a lakókocsiba, ami éjjel ismét mozgott, a férjem kiugrott dühösen azt hitte fiatalok lökdösik, de mivel senki nem volt és a föld mozgott úgyan úgy... Velem őrjöngött, hogy megígértem, hogy soha és még is kilépek... S ez elkísért fel észak-németbe a tengerpartig a kemping táborokba a városok terén szóval bárhol a földmozgás elkísért, mert akkor azt hittem hogy vagy mesélni akar vagy azt, hogy menjek vissza és ott mutatja tovább a Földünk és az jövőjét.

Aztán északon egy november utolsó napján leőrjöngtem a kaporszakalt, annak neveztem akkor és mindennek titulálva tudomására hoztam agyon üthet, nem félek tőle és az életemet se féltem, akkor se megyek még egyszer le hozzá!

Hagyja békén a családom!! Hajnalban kirántotta raportra a lelkem maga elé a három embernyi magas Jelenése elé... Fantasztikus és csodálatos volt... képes megjeleníteni magát, de csak lélek-fazonként látható....

Az hogy valaki hiszi vagy nem hisz az engem egy cseppet sem érdekel, elmesélem a blogomban, mert úgy érzem ennyivel tartozom az életemért...s azt mindenki olvashatja ingyen az is akinek kevés a pénze.

Megírtam könyvben és elküldtem a Pápának.. A Pápa a magyar Püspökön keresztül is megköszönte, ma ott van a könyvtáruk polcán.

2012. jan. 19. 19:23
 26/63 anonim ***** válasza:

Még valamit utoljára. Soha nem voltam vallásos, nem is lehettem az mivel a kommunista érában Rákosi alatt, intézetben nőttem fel. Sok sok éven keresztül kiléptem gyermekként már 8 éves koromtól kezdve egészen 50 éves koromig. soha nem hittem Istenben és semmiben csak az életben a természetben, hogy élni akarok, és amire kíváncsi vagyok azt kikutatom, megtanulom. De mivel nem akartam a politika eszközévé illetve a tudomány kísérleti egerévé válni főleg nem a ruszkiké, így egész életemben hallgattam, csak a férjem és gyermekként Anyám tudott róla.

Igy tanultam gyógyítani, ott hagytam a könyvelő szakmámat és tanultam ismét és klinikán dolgoztam Pesten intenzív és osztályos nővérként. Az orvosok időnként ledöbbentek, mert csodák történtek a klinikán. Akire azt mondtam visszajön a komából.. visszajött... akire azt mondtam a bénasága rendbe jön hiába több éves... saját lábán haza ment... de csak sejtették ők is és a betegek is én soha semmit nem mondtam... főleg mert csak csodálkoztak de nem kérdeztek. Amikor bementem dolgozni éjszakára, azt vállaltam állandóan...pl egy eset; a komásnak már bekötötte az orvos a transzfúziót amikor hozzáértem a beteghez, azt éreztem hogy fájdalmai vannak... szóltam az orvosnak--- a vér nem jó a betegnek, kicsapja és fájdalmai vannak...Az orvos rám csodálkozott... Viki maga érzi a beteg fájdalmát?... igen valami olyasmi-feleltem és tovább mentem a másik kórterembe.

Aztán szólt a vizsgálóban, hogy a vér valóban nem volt jó és megköszönte. Egyébként a komás agyhalott volt!!!!

Istent semmi ilyesmit soha nem kerestem csak az élet keletkezésének okát és a halált nem tudtam elfogadni... Aztán a sorsom vagy az életem, mert túl messzire merészkedtem... úgy hozta, BELÉJÜK BOTLOTTAM! Ennyi..

2012. jan. 19. 19:56
 27/63 anonim ***** válasza:

Ja a 21. alatt a kérdezőnek válaszolnék. Valakiről írtál hogy minusz hideg vízbe esett és megfulladt, akkor kiszállt a lelke?

Az energia a hidegtől lelassul mozgásában, vagy is a megfagyott emberben ott marad a lélek.

Ezt gyakorlatból ismerem, mert túl magasra is merészkedtem, bár az emberi lélek is elérni képes a fénysebességet kb., még is lelassulni képes a hidegre.

azok az emberek akik megfagynak akkor a lélek bent reked a testben.

Tudom hogy most azt gondolhatjátok, hogy akkor miképp érhet ide a fény a Napból fénysebességgel a hideg Űrön keresztül--- mert kap egy bazi nagy lökést a Naptól ami meghaladja fény sebességét is.

Komolyan gyerekek (mert azt hiszem én vagyok itt az egyedüli öreg csóka) Elgondolkodtatok már azon mitől élő az élő? Mi teszi lehetővé azt hogy gondolkodni képes, de képi memóriája is van, és plusz úgy működik mint akit felhúztak, az izmai a szervei? S az is előfordul hogy egészséges és még is lebénul, járó képtelenné lesz.

Egyébként amikor még tanulgattam 40 évvel ezelőtt, jó régen... találtam régi írást, hogy valamikor a magyarok is két lélek létezését feltételezték a testben. Aztán amikor tanultam a kinai filozófiát és gyógyítást, akkor rájöttem a gyakorlat közben, hogy az ókori kínai épp azt érzékelte amit valamikor egy magyar mágus a két lélek energiát. Csak kicsit össze tévesztette a érzékelése miatt.

Amikor gondolkodtok, akkor a gondolat a szellemi lelketeken száguld megannyi elektron hullámon. ezért van az hogy az agyhalott komás, ha visszahozzuk mindent hall és ért. Vagy az Alzheimeres beteg bár már leépült és azt hisszük már nem ért nem hall, holott mindent hall és mindent ért, csak nem képes lereagálni, akár a komás se.

Ha megnéztek egy emberi testet a gerinc minden csigolyájánál energia jön ki (idegszálakban áramolva, mint információt közvetít, utasítást, bármit.Ez fekete-testes energia, magán a test-részen szállítja az infókat.

minden csigolyánál (bár faágszerűen elágazik) de körívet ír le és visszafordul középröl a csigolyába. Vagy is egy elektromos rezgőkört alkot és visszatér az agyba.

Az agyban viszont egy teljes elektromos energia keletkezik de középen a kéregtestnél, szétválik és a negativ töltés szigetelt vezeték nélkül hálózza be a testet belüól és kijön a bőr felszínére és ott is. Ezen van a gondolat. De ez az energia rendszer a másik ra merőlegesen fut és épp úgy visszatérő köriveket. Igy az élet tulajdonképpen egy elektro-mágnes-rezgőkörnek köszönheti az aktív életet.

Azt se tudja a tudomány hogy mitől van melegünk, miért van hőmérsékletünk? az agyban csak egy szabályzó van ami nem engedi a túl melegedést vagy hővel jelzi a betegséget. De ott nem képződik test-meleg...

Az idegszálak egy szigetelt vezeték. amely megszakad kisebb rövidebb szakaszoknál a szinapszisoknál és egy másikkal megközelitik egymást. itt kerül át az infó. De a mágneses is átszövi, még pedig gondolatokkal tele és érinti a szinaptikus találkozást--átadja a saját gondolatait az utasitásokat, az esetleges külső ingereket és az befut az agyba ahol a számítógép központ szerű agy elvégzi a feladatok irányítását-- ide oda kapcsolgat--

Gondolom ti is olvastátok, hogy mindenhol a világon azt kutatják hogy miképp keletkezik a pszichés betegség --vagy miképp hat az apukuntúra-- pszichésen vagy tényleg igaz?

Az zavarja meg a tudósokat, hogy részben nem érzékelik, másrészt túl sok a szélhámos a természetgyogyók között (tudom mert egy párat szembesítettem a hülyeségével, majd nem frászt kaptak amikor a tenyerüket megcsaptam az energiámmal és szemükbe mondtam a szélhámosságot. Aztán belefáradtam-nincs közöm hozzá-aki fizet fizessen aki képes és hisz-olykor maga a hit is gyógyíthat ha gyenge az illető és az is egy fél siker a gyógyulásban.

Egyébként a kintről ért bármi feszültség, befordul a testbe a test-csatornákon (ez az apukunt.pontok amit az öreg kínai még nem ismert fel) ezért van az hogy megemelkedhet a vérnyomás vagy épp más működés zavar lép fel ha kintről bármi idegességet átélünk, vagy valaki gyenge energetikailag mellettünk az szinte elveszi az energiánkat -ez egyébként igaz

Amikor gondolkodunk csak gondolat önmagában amire képes a lélek test nélkül is. de amikor a gondolat ráfut energetikailag az agykéregre előhívja a hozzátartozó emlékeket képet rezonanciát illat lenyomatot és igy születik az emlékezés és a fantázia. ezért tudunk emlékezni ezért előre tervezni, újat kigondolni.

Se Isten Se a Fekete Lélek, se az emberi lélek erre nem képes!!

Miért írtam ezt, mert HA lenne fénylény az az emberhez képes SEMMI lenne. az ember a valóság létezésével sokkal több szellemében, mint maga a hőn tisztelt Isten.

Isten csak a pillanatban képes gondolkodni a pillanatban cselekedni. Csak a másik Energiával együtt voltak képesek bármit alkotni, azt is a pillanatban. Igaz ami igaz abban asebességben a pillanatok fénysebességűek voltak, de csak épp úgy boldogulhattak, mint bennünk az élő alkotó szellem egymást keresztező energia mozgásaként felszín közelben--majd eltávolodtak, mert muszáj volt

Tudom különös dolgokat írtam, de tudjátok sok ezer ember jön ismét és újra hozzám olvasni... remélem lecsökken a szélhámosság és a bigottság is.Árt a lélek energia tisztaságának és bizony egyszer a sebességének fog ártani.

Tudom hogy a tudatunk keletkezésének más beállítása furcsa volt. De azért gondolkodjatok el rajta. Mit mond

az orvos tudomány? Energia van az idegsejtekben és az futkározik ide-oda a testünkben de az agyunkban is.

Ha energia futkosna egyetlen vezetékben akkor bizony nagyon hamar elszenesednénk.

Egyébként volt ilyen rejtélyes elszenesedés -es halál sokat beszéltek róla- nem fejtették meg azóta se.

Pedig nagyon egyszerű oka volt. Valamitől az energia feszültsége megnövekedett, a idegszálak szigetelése megsínylette és a két pozitiv és negatív töltésű energia sajnos hosszabb helyen a testbe érintkezett-- szép lassan elszenesedett az a test rész-- mivel az élet energia viszonylag gyenge feszültségű, de azért ehhez a lassú reakcióhoz épp elegendő.

Nem szabad mindent elhinni, ilyen a Fénylények is-- gondolkodjatok először, annyi mindent tud már az ember és aki nem tud valamit akkor nézzen utána, ma már az interneten is ott van a tudomány-- az én időmben csak könyvek és könyvek kupi volt a szobám a sok könyvtől..!

Szóval Zordhonved ha már annyit pötyögtettem azt a vacak billentyűt, ne dőlj be minden hazugságnak, mindig gondolj a természet törvénye egyetemes, csak az élet törvénye az ami mit tudni milyenre sikerült valahol a kozmoszban ha van másik?

2012. jan. 20. 00:33
 28/63 A kérdező kommentje:
A határőr nem fagyott meg hanem a sokktól leált a szive és légzése. Még 1 percet sem volt víz alatt. De mire kihúzták nem mozgott, nem vett levegőt. Újraélesztették, és ez alatt (után) pontosan azt mondta mint amikor a beteg a műtőasztalon meghal, repked ott egy kicsit, benéz az orvos fejébe aztán vagy visszamegy a testbe vagy nem. A határőr is ezt tette, csak térben az átlagnál nagyobb helyet járt be míg kint volt.
2012. jan. 20. 08:16
 29/63 anonim ***** válasza:
45%

Igen volt olyan betegem aki átélte a klinikai halált és egy rövid ideig látta az orvosokat és hallotta amit beszélnek --aztán huss és egy darabig ide -oda repdesett, mivel elindulni nem tudott mert megkezdték az újraélesztést, vagy is a lélek ide oda lett rángatva miközben sok km is megtett közben.

Tudod az a érdekes, hogy sok éven keresztül elhagytam spontán a testem de soha nem tudtam irányítani, mindig csodálkoztam utána, és fogalmam se volt arról hogy valójában hogy néz ki az ami eltávozik a testemből mint lélek fazon.

aztán elkezdtem figyelni hogy mi előzi meg ezt az állapotot és azt az érzést kezdtem önmagamon kiváltani, hogy tudatosan léphessek ki. több év telt el, mire sikerült, s először egy ismerős számomra kedves beteghez.

Aztán azt gyakoroltam bármikor sikerüljön és oda ahová szeretnék csak úgy-- de még sok évnek kellett eltelni, hogy a lélek azt tegye amit én szeretnék ha kinéztem a Niagarát akkor valóban oda is menjünk.

Amikor azt írom én és azt hogy a lélek, külön az nem véletlen. Amikor élünk a két lelkünk együtt alkotja az ÉN-t és az én irányítja a a valóságos életet ha személyiségében egészséges.. Ilyenkor a lélek csak halk gondolat, maga a lelkiismeretünk egy hang amely szól ne tedd, talán nem lenne szabad, ne indulj el... és rossz érzésünk van valamiféle 6. érzék

Amikor kilépünk a lélekkel, akkor az Én válik halk hanggá, sóhajjá, vágyakozássá, de a lélek irányít az van amit Ö dönt el.

Egyszer valahol nem tudom hol gyermekeket láttam dolgoztatni úgy 6-12-14 éves korig soványak voltak és rongyosak a lelkem azt a szörnyű sírást hallotta meg és odazúgtam. egy férfi vert és rugdosott egy gyermeket úgy 10 éves forma vagy talán alultápláltságtól volt kicsi sovány. A lényeg a lelkem lesújtott arra a szemétládára aki összeroskadt hangosan üvöltött, majd görnyedten elhúzta a belét. A gyerek csodálkozott, én pedig végig simítottam és mit érzet nem tudom, de mosolygott.

Amikor visszatértem akkor döbbenten gondoltam vissza a jelenetre mert nem gondoltam, hogy a lélek bántani is képes lehet mert addig csak gyógyítottam és főleg 99% ban ilyen nyomorult életet élő gyerekeket.

De hiába fogadtam meg a valóságban hogy legközelebb megnézem milyen is vagyok amikor kiléptem, még gyógyítás közben se láttam úgy magamat, hogy visszatudjak emlékezni.

Aztán már vagy 40 éves körül voltam amikor megláttam az alsó karomat ahogy egy nagyon beteg kisgyereket átfogtam... átfogtam? inkább ölelve benne volt a karom a mellkasába --- és életbe maradt...

Aztán már 49 éves voltam amikor éjjel üvöltésre és valamit nagyon hangosan vertek döngött szinte.Visszadőltem és elmentem. Egy koporsóba jutottam be fejtől, amiben egy asszony magához tért.Amikor rádöbbentem hová jutottam, visszarántottam magam annyira megrázó volt.

S akkor jöttem rá, hogy egy nagyon kicsi helyen és tökéletes sötétben a lélek meglátható. Mert a lelkem bevilágította a koporsó belső terét halvány sárga fénnyel és fura mód az asszony elhallgatott, figyelt. Miután visszarántottam magam egy perc-két percig csend volt és utána ismét azt a szörnyű üvöltést hallottam.

Nem tudtam segíteni, mert nem tudtam hol történt, melyik temetőbe, melyik sírnál... aztán már a férjem is lefogott...

Aztán rájöttem arra is mikor nem egy eset fordult elő azonos módon, hogy ha valaki nagyon megalázott, sértegetett, becsapott és ráadásul velem szemben állva is aljaskodott, hiába fegyelmeztem magam és mondtam kifelé,és nem csaptam képen, a lelkem nélkülem, az Énem nélkül ütött a valóságban is.

S az a különös, hogy az illető rosszullét és volt hogy éjjel már mentőt hívtak. azt se tudtam pl. hol lakik pontosan és még is felébredtem a jaj szóra a mentősziréna hangjára--bár nem tudtam mit, kit hallok, majd ledőltem, kiléptem és odamentem. Egy kapu elé érkeztem és csodálkozva láttam hogy az iparos neve van kiirva a táblára akit a férjem hozott és vacak munkát végzett, és több pénzt kért mint a megállapodásban.

Elrugaszkodtam és bent voltam a házba akkor érkeztek a mentők és vitték el.

másnap a valóságban elmentem és tényleg úgy volt -- Még az asszony csodálkozott is amikor behívott és én akaratlanul az előtérben balra fordultam--- honnan gondolta hogy arra van a szoba, hisz még nem járt nálunk? Azt nem akartam mondani, hogy hát még ha tudná, hogy a kekszinú ülőgarnitúrát is láttam és a francia ágyat...

Na persze milyen az Énem? Amikor kiengedték a kórházból eljártam és gyógyítottam, és a fájdalmat elmulasztottam. Elég gyorsan felépült.

2012. jan. 21. 00:25
 30/63 A kérdező kommentje:
Mami válaszait kinyomtatom, lefűzöm, és kiadom elbeszélő költeményként....
2012. jan. 21. 16:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!