Le lehet győzni egy Fény Lényt?
Ezt az előbb írtam egy mások cimhez, ahol a élősködő tébláboló holt lelke volt a téma. Mivel mindjárt jönnek a kosztos unokáim igy ide nincs időm közvetlen válaszra, de amit ott írtam az ide is beillik magyarázatként,Hogy isteni Fény amit utoljára látnak, csak az létezik Fénylények nem léteznek! magyarázatként az alábbi szöveg miért is állítom.
Ez így igaz Kripton. Minden vallási dogma részben régen élt különleges képességgel született emberek megtapasztalásai. De mindig az akkori tudással és megértéssel, nem megértésével fogalmazódott kiegészítve fantáziával, majd a köré csoportosuló és megalakult papok átfogalmazásával a korok szájíze szerint. Igaz mind nagyon szép alkotás a múltunk, emberiség szellemi fejlődésének, vagy épp gátlásának része és abban a analfabéta korokban még hasznos is volt.
Amikor tagadom a szellemek létezését, okkal teszem. Mivel különleges képességekkel rendelkeztem gyermekkoromtól kezdve és bizony megtapasztaltam a testen kívüli létezést is már 8 éves gyermekként-- csodálatos játéknak hittem, a szüleim megrémültek és megtiltották, hogy bárkinek is beszéljek róla, amit be is tartottam egész életemben egészen az elmúlt évekig, mert most már senki nem árthat nekem mert 70 éves vagyok és el se vihetnek kísérleti nyúlként az oroszok, mert kitakarodtak innen.
Sok-sok ezerszer hagytam el a testem lélekként gyermekként játékból, fiatal felnőttként megrémített a spontán eltávozás, 30 éves koromban meguntam a bizonytalanságot és elkezdtem figyelni,majd megfordítottam és tudatossá tenni, felálltam a könyvelői munkámból elmentem klinikára dolgozni, ismét tanultam mivel mozdult a kezemtől a béna elmúlt az ekcéma, megéreztem a rákot ha valaki mellettem állt a villamoson... szóval ezt is kikutattam és sok évig használtam a klinikai munkám közben. Miközben kiléptem" bejárva világot és megjártam" a Földünk belsejét is. Soha nem voltam vallásos, én csupán kihasználtam a képességeimet és kerestem az okát annak, hogy élet keletkezett a Földön.
Így botlottam bele A földünk két Lélek energiájába amit az ember Istennek és Ördögnek nevezett el. Valószínűleg, fogalmuk se volt mit is látnak minőségileg csak az élményeik alapján a látottak alapján az egyik lett jóságos a másik mivel ijesztőnek látszik, vált Sátánná, még 30 éves koromban is frászt kaptam tőle ha megjelent--holott háromszor megmentette az életemet és tudván tudtam már felnőttként.
Tehát a sok ezerszeri kilépést követően se, botlottam itt-ott tébláboló holt lelkekbe- hazugság tehát!!!
Amikor kiléptem folyamatosan topognia kellett a lábam vonalait utánzó energia szálaknak mert a Föld energiája lerántott volna az utolsó útra, a holt-lelkek útjára"
A másik Zordhonved igazad van ez az EZO rovat alatti kérdés.
Ha idősebb vagy és azért kérdezek ilyesmit, akkor előre elnézessed kell kérnem, mert Te a korod miatt már eleve reménytelen eset vagy. Ha viszont fiatal vagy akkor bizony kapj a fejedhez és emlékezz arra amit tanultál Fizikából, kémiából, és jusson eszedbe hogy a XXI. szd. ban élünk. igaz még csak sertepertél az ember a bolygó körül, viszont kitekintettünk a kozmoszba és meghatároztuk, hogy ott nincs semmiféle Isten a vallások rémületére!
Igaz meghatározták a kozmoszunk keletkezést a nagy Bummal amiből semmi nem igaz, de végeredményben valahol az atomi, energetikai keletkezésnél keresgéltek nem pedig valamiféle természetfelettinél.
Természetesen Természetfeletti LÉTEZÉS Jelen van viszont csak olyan bolygón, mint amilyen a Földünk is.
Az igaz két fajta LÉT forma van jelen a mindenségben, de az nem jelenti azt hogy a Fénylények reális feltételezések.
A két létforma az energiák valamint a kézzel fogható valóság. Viszont egyetlen energia- lét nem csak úgy létezni, mint ahogy nem képes testet ölteni, csak úgy uk-muk- fuk.
Testet öltöt létezést már hatalmasabb isteni energiáknak Teremtő aktusa és mindig ugyan azon a bolygón és egyazon idő-alatt.
Ha fiatal vagy érdemesebb lenne belenézned egy inkább XXI. szd-i gondolkodásba amely sokkal igazabb, mint a babonaságtól és sódertől bűzlő EZO. Ez a cime ugyan itt található;
Elt|_|djátok képzelni hogy mi mindannyian, és az egész világ csak egy szuper számítógépes szimuláció részei vagyunk? Amit egy programozó (isten) alkotott meg?
Valóban kérdező a nagy Bumm elmélet ma is vitatott, sokkal reálisabb a sok-sok bumm.
Való igaz energetikailag először a Földön először született az isteni energia mint két Lélek és alkottak életet anyagból és önmagukból
De a kozmoszban viszont volt már isteni porszemcse aminek a feszültsége vált atomi lélek-energiává. Az más kérdés hogy az igy keletkezett anyag képes ismét felbomlani és abból energia szabadul fel. Így történt a Földünknél.
De ha nem érte volna a bolygónkat abszolut zérus hideg és nem hült volna le, akkor nem keletkezett volna tudatos energia belőle és nem alkothattak volna életet amely általuk szintén tudatos.
A kozmoszi tudat, inkább természet-törvény, atomi és primitív.
Kris neked meg azt írom, szállj már ki a misztikumból egy kicsit jó...Nem a számítógépet istenítettem, hanem az elvet valaminek a működéséhez hasonlítottam, a tudatot és a törvényszerűséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!