Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy már éltem ezelőtt?

Lehet, hogy már éltem ezelőtt?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokan gondolják ezt, csak mert szeretnék azt hinni magukról,hogy volt előző életük,meg minden, de én néha komolyan így érzem...Kezdjük ott,hogy fogalmam sincs,hogy tanultam meg olvasni. Már óvodában olvastam a mesét a többi gyereknek és előszőr azt hitték,hogy csak szóról szóra megtanultam,de aztán leteszteltek egy újsággal és kiderült,hogy olvasok ( 5 éves voltam, anya nagyon odavolt)...sok olyan dolog van, amit még sohasem csináltam, de valahogy mégis érzem,hogy hogyan kell...kiskorom óta sokat foglalkozom magammal, mindig érdekelt,hogy ki vagyok,honnan jöttem és mit keresek itt. Elméleteket gyártottam a létezésről, pedig még csak elsős voltam...anyukám sokszor megijedt a kérdéseimtől, szerinte olyan volt, "mintha egy felnőtt adta volna a számba a szavakat"... Sok helyzetben van deja vu érzésem, de nem a pillanattal, hanem az érzéssel kapcsolatban... Éltem már, vagy csak nagyon filozofikus természetem van? Szerintetek?
2012. jan. 16. 01:36
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

11:30

Ha Te misével akarod megoldani azt elég sajnálatraméltónak tartom! Mindenki azt mond amit akar, hogy kivel és mivel találkozott már! PL:ufó,szellem,stb.

Nem lehet bizonyítani, legfeljebb örültnek tartják, vagy hazudik, vagy álmodozik, vagy képzelődik, bármi lehet! Bizonyítani nem lehet! Sokmindenben lehet hinni. Hány halott jött vissza és azt mondta: átvertetek basszus!!! Nem is igaz az egész! Egy sem, és nem is fog!! Tehát nagyon könnyen visszalehet élni ilyenekkel!

2012. jan. 31. 11:48
 22/38 Antimod ***** válasza:

"Ha Te misével akarod megoldani azt elég sajnálatraméltónak tartom!"

Mi a baj? Nem ismered ezt a kifejezést?

"Hány halott jött vissza és azt mondta: átvertetek basszus!!!"

Rengeteg. Köztük sok ateista is, akik aztán teljesen átértékelték a nézetüket. Meggyőződéses keresztények szintúgy, mert rájöttek, nem éppen úgy vannak a dolgok, ahogy azt nekik tanították. Egy biztos: aki halálközeli élményt él át, olyan értékrend-változáson megy át, ami egész későbbi életére komoly hatással van. Aki nem él át ilyen élményt a klinikai halála alatt, annál alig van változás (ha van egyáltalán). Ez az egyetlen, ami eddig az egészből statisztikai alapon, többszörösen bizonyított. A többi tényleg hit kérdése (annak, aki nem élte át). Aki átélte, annak pedig valóság.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 31. 11:58
 23/38 anonim ***** válasza:

22

Én már egyszer meghaltam, áramütésben!! Bocsi!!! Semmi nem volt!!!! Nem volt fény, meg alagút, meg a többi baromság amit az egyszerű emberek elhisznek! (Nem akarok senkitmegbántani!!!)Szóval semmi nem volt, elvágták a filmet és semmire nem emlékszem, csak arra amikor az intenzíven felébredtem!! Akkor hogyan higgyek ilyen mesékben ami közhenek számítanak már! Ez már a XXI.század, nem a negyedik! Persze lehetsz hívő, nekem nem fáj, de én nem látok semmilyen megoldást benne!!!

2012. jan. 31. 12:15
 24/38 Antimod ***** válasza:

"Én már egyszer meghaltam, áramütésben!! Bocsi!!! Semmi nem volt!!!!"

Te abba a 75-84%-ba tartozol, akik nem emlékeznek semmire. Bocsi! Ez még nem cáfolja meg azok élményét, akik viszont igen.

Üdv!

2012. jan. 31. 12:23
 25/38 anonim ***** válasza:

24

Te aztán mindent tudsz! Hiszen már több százszor voltál ilyen esetben!!!! Persze én is kitudtam volna szinezni annyira, hogy mindenki csak bámult volna tátott szájjal!

2012. jan. 31. 12:26
 26/38 Antimod ***** válasza:

"Te aztán mindent tudsz! Hiszen már több százszor voltál ilyen esetben!!!!"

Nem, de többszáz beszámolót, és többtucat tanulmányt olvastam (utóbbit orvosok készítették). Nem tudok mindent, de amiket tudok, leírtam.

HKÉ a szívmegállások kb. 10-20%-ában van (máskor is van, de azt nem tudják statisztikailag vizsgálni). Az élmények annyira egybehangzóak, hogy kizárt, hogy kitalációk legyenek. A hallucináció szintén kizárt, mert nincs vér az agyban, mivel leállt a keringés, agyhullám szintén nincs mérhető. Mégis, testen kívüli állapotban az ember minden körülötte történő eseményt lát és hall (bekötött szemmel, füllel is), rögzít, és elő tud hívni, miután újraélesztették. Pontosan számol be mindenről, ki mit mondott, hol állt, mit csinált, teljesen igazolható módon.

Üdv!

2012. jan. 31. 12:33
 27/38 anonim ***** válasza:

"Az is megérne egy misét, hogy miért és hogyan, de ez egy külön topic témája. "

Drogoztál már?

2012. jan. 31. 12:42
 28/38 anonim ***** válasza:
Most ezt azért kérdem, mert a drogoknak van az agyra egy személyiségformáló hatása. Tehát itt jön képbe az, amit az elvakult hívők léleknek hívnak, az valójában tudat, amit az agy kreál. Ha az agyra valamilyen szerrel hatást fejtesz ki, akkor a tudatot, a LELKED is megváltozik. Ezért hiszek én abba, ha elhal az agy, onnan a lelked is elhal, mint egy ókori görög filozófus is írta. Nem képesek az emberek elfogadni azt hogy egyszer minden véget ér.
2012. jan. 31. 12:44
 29/38 Antimod ***** válasza:

A tudat nem a lélek. És független az agytól. Szomorú, hogy az ember nem fejlődött semmit. Régen vallási dogmákkal bástyázta körbe magát, ma pedig a tudományéval. Ami ezen kívül esik, arról nem hajlandó tudomást venni.

Üdv!

2012. jan. 31. 12:55
 30/38 anonim ***** válasza:
A tudat az, hogy én vagyok. Akkor mi a lélek? A léleknek még ha létezik is nincs tudata, mivel nincs agya. Tehát ha meghalok, akkor már nem vagyok, hanem voltam. Én meg azt sajnálom, hogy az orvosokat meg a pszichológusokat ennyien hülyének nézik.
2012. jan. 31. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!