Honnan láták a Maják évezredekkel ezelőtt, hogy most kerűl az emberiség akkora fejlettségi stádiumba, hogy alkalmassá válik a transzcendentális síkokba emelkednie?
Az emberiség korszakváltás előtt áll. Már szinte minden megvolt a földön. Minden gazdasági társadalom megélte fénykorát. mindenből csináltak filmeket Holywoodban is és a zenék is gyakorlatilag ugyanazok.
Mindent megélt az emberiség a fizikai síkon, így már aktuális egy dimenzió vagy rezgésszint váltás.
Azonban a Maják honnan tudták előre évezredek mélyéről, hogy most érkezik el ez az időpont, hogyan lehettek ilyen kristálytiszta elmélyűek ?
Mi a gondotok a kérdéssel? Teljesen reális.
Kedves kérdező! Bár nem tudok konkrét választ adni annyit elárulhatok, hogy földanyánk rezgésszámra növekszik, nem pedig a mienk. Szóval mi alkalmazkodunk a "környezethez", nem pedig fordítva.
Amennyire én tudom a Maják a csillagok állásából tudtak ciklikus dolgokra következtetni.
(Többet nem tudok, mert azokat már régen nem olvasom, amiket az oda látogató külföldi "tudósok" állítanak róluk. Sokkal jobban érdekelne az ő szellemi vezetőjük mit mond erről az egészről.)
Hát... én úgy tudom, hogy a Mayáék nem jósoltak semmit, csak a naptáruk ér cska el idáig :-)
Mivel úgy gondolták, hogy ilyen ezer valahány száz év távlatában az emberek elég okosak lesznek ahhoz hogy folytassák. De tévedtek, sokan annyira félenk a naptár írástól, hogy azt hiszik ha vége a 2012-es évnek akkor vége a világnak is.
A maják nem a julianus naptárat használták, és ráadásul még az európaiak is elszámoltak néhány dolgot Jézus születésének valódi időpontjával kapcsolatban. Szóval én ezt a parát megalapozatlannak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!