Miért van az hogy minden űrlényes filmben győz az emberiség?
Nem láttam még olyan filmet ahol az emberiség vesztett volna. Pedig ha tényleg megtámadnának a földönkívüliek szerintem esélytelen lenne a harc több okból kifolyólag.
első dolog a meglepetés ereje. 2 ha eltudtak idáig jönni biztos fejlettebbek technológiailag fegyverzetileg. 3.az hogy milyen okból támadnának le minket? Lehet annyi veszélyt jelentenénk rájuk nézve mint egy bogár a mezőn.
Tudod ,ha idegesít lecsapod amúgy meg kit érdekel.. :D
Mit gondoltok? Vagy ti láttatok már vesztes filmet? Én még katasztrófafilmbe is csak kettőt. De a szájbab@szott zombis filmekbe mindenki meghal... XD
A film csak azt mutatja meg hogy mit szeretnének az emberek.
A valóságban mi veszítenénk.
Igen, miután egyezséget kötöttek, hogy egy elkerített területen lehetnek. Bár annyira nem is emlékszem már a filmre. De valami olyasmi volt benne, hogy a földönkívüliek elfoglalták Afrikát.Azt hiszem.:) De azért jó film volt.
Egyébként az 1. válaszoló jól írja. Az emberek akarják így.
Kíváncsi lennék van-e olyan film, ahol a földönkívüliek győznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!