Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden űrlényes filmben győz az emberiség?

Figyelt kérdés

Nem láttam még olyan filmet ahol az emberiség vesztett volna. Pedig ha tényleg megtámadnának a földönkívüliek szerintem esélytelen lenne a harc több okból kifolyólag.

első dolog a meglepetés ereje. 2 ha eltudtak idáig jönni biztos fejlettebbek technológiailag fegyverzetileg. 3.az hogy milyen okból támadnának le minket? Lehet annyi veszélyt jelentenénk rájuk nézve mint egy bogár a mezőn.

Tudod ,ha idegesít lecsapod amúgy meg kit érdekel.. :D

Mit gondoltok? Vagy ti láttatok már vesztes filmet? Én még katasztrófafilmbe is csak kettőt. De a szájbab@szott zombis filmekbe mindenki meghal... XD

2011. okt. 1. 15:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%

A film csak azt mutatja meg hogy mit szeretnének az emberek.

A valóságban mi veszítenénk.

2011. okt. 1. 15:28
 2/27 anonim ***** válasza:
A Districts 9-ben azt hiszem nem győztek, ott el is foglaltak egy helyet. Csak egyezséget kötöttek az emberekkel:P.
2011. okt. 1. 15:38
 3/27 A kérdező kommentje:
Igen láttam a Distric 9 et. De ott egy földönkívüli menekülttáborról volt szó ,és egy emberről aki átalakult földönkívülivé és újra ember szeretett volna lenni. Nem győztek ott se le senkit a földönkívüliek. Sőt kegyetlenül bántak velük az emberek.
2011. okt. 1. 15:47
 4/27 anonim ***** válasza:

Igen, miután egyezséget kötöttek, hogy egy elkerített területen lehetnek. Bár annyira nem is emlékszem már a filmre. De valami olyasmi volt benne, hogy a földönkívüliek elfoglalták Afrikát.Azt hiszem.:) De azért jó film volt.

Egyébként az 1. válaszoló jól írja. Az emberek akarják így.

Kíváncsi lennék van-e olyan film, ahol a földönkívüliek győznek.

2011. okt. 1. 15:52
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb hálivúdi és oda kell a hepiend :D Az ufok mozijában, ők győznek.
2011. okt. 1. 15:53
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
pontosan, a földönkívüliek filmjeiben tuti mi vesztünk!
2011. okt. 1. 15:56
 7/27 anonim válasza:
Ha az űrlények győztek volna, nem tehetnéd fel ezt a kérdést.
2011. okt. 1. 16:09
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha egy ilyen helyzet bekövetkezne, akkor legalább már önbizalmunk legyen, ha más nem is.
2011. okt. 1. 16:16
 9/27 anonim ***** válasza:
Náthásak lennének és meghalnának.
2011. okt. 1. 16:33
 10/27 anonim ***** válasza:
Mert az emberek egocentrikus arcok.
2011. okt. 1. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!