Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden űrlényes filmben győz az emberiség?

Figyelt kérdés

Nem láttam még olyan filmet ahol az emberiség vesztett volna. Pedig ha tényleg megtámadnának a földönkívüliek szerintem esélytelen lenne a harc több okból kifolyólag.

első dolog a meglepetés ereje. 2 ha eltudtak idáig jönni biztos fejlettebbek technológiailag fegyverzetileg. 3.az hogy milyen okból támadnának le minket? Lehet annyi veszélyt jelentenénk rájuk nézve mint egy bogár a mezőn.

Tudod ,ha idegesít lecsapod amúgy meg kit érdekel.. :D

Mit gondoltok? Vagy ti láttatok már vesztes filmet? Én még katasztrófafilmbe is csak kettőt. De a szájbab@szott zombis filmekbe mindenki meghal... XD

2011. okt. 1. 15:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Az amerikai függetlenségi háborúban a briteknek jobb fegyvereik voltak, stabil, tapasztalt hadseregük, nem csak egy összeverbuvált csapat, baromi erős gazdaságuk, rengeteg nyersanyaguk.

Mégis az amerikaiak nyertek.

2011. okt. 1. 18:30
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Az urlenyek is biztos ez kerdik. " miert van az, hogy minden emberes filmben az urlenyek gyoznek?" AMugy kerdezd meg Lady Gaga-t.
2011. okt. 1. 19:01
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Galaxis Utikalauz stopposoknak- ha jol emlekszem ott az elso 5 percben eltorlik a Fold bolygot, az intergalaktikus autopalya miatt.
2011. okt. 1. 19:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Igen!! :D Na végre ,én meg törtem a fejem hogy biztos hogy van ilyen film ,és a Galaxis útikalauz stopposoknak az ilyen, bár csak mellékesen szól erről. Mondjuk könyvben sokkal jobb ,olvassa el aki nem tette még ,szórakoztató :)
2011. okt. 1. 20:03
 15/27 anonim ***** válasza:

Idegesítőek ezek a filmek mivel ha reálisan nézzük ,ha már idejön egy akármilyen értelmes faj az sokkal fejlettebb technikailag mivel ismernie kell a térgörbítést vagy a fénynél sokkal gyorsabb utazást. Nem lenne ellenfél egy rakétánk se nekik.Viszont a filmekben nagyrészt kétféle ufoábrázolás van:

1. Az félisteni ufo aki megfoghatatlan fénylény ,óriási szellemi tudás birtokosa ,telepatikus képességű és mellesleg ők irányították a föld vagy az emberi faj alakulását.Embernek lelőni de akár megérinteni is nagy kihívás lenne ,de nincs is rá ok mert nem támadnak.pl: Képlet,3.típusú találkozások, Űrodüsszeia, Mars mentőakció stb

2.Az ostoba őstulok ufo aki hiába sokezer évvel előttünk jár technikában ,erkölcsileg mégis a legbarbárabb ősember szinten leledzik és annyira béna ,hogy sem az ellenség felderítésére ,sem normális fegyverekre nem fordít figyelmet, ész nélkül csapkod ,támad harap mint egy megvadult tulok és a legalapvetőbb hibákat követi el.Lásd : Cowboyok és űrlények, Jelek, Csata los angeles, Világok harca stb

2011. okt. 1. 20:20
 16/27 anonim ***** válasza:
Talán mert egy Scifi fimben az emberiség is fejlett?
2011. okt. 1. 20:47
 17/27 anonim ***** válasza:
Amúgy ennek mi köze van az UFO észlelésekhez?Rakd át a Szórakozás,filmek sorozatok témakörbe.
2011. okt. 1. 20:48
 18/27 Bágyi Éva válasza:

Valójában az ember soha nem tudna győzni semmilyen körülmények között sem.Olyan civilizáció amelyik el tud jutni hozzánk mérföldkövekkel előttünk jár intelligencia és tudás szinten.Legalább olyan szellemi különbség van közöttünk mint a földünkön az ember és a kutya között.Az hogy az emberiség legyőzheti őket igazán röhejes .

Egyébként egy film cím:A fegyver neve :halál.

2011. okt. 1. 22:28
 19/27 anonim ***** válasza:
A második világháborúban is a németek voltak a legfejlettebbek.És mégis vesztettek.Az amerikai szabadságharcban is az angolok voltak a fejlettebbek,mégis vesztettek.
2011. okt. 1. 23:53
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint nekünk lenne esélyünk...

Miért olyan a hozzáállásotok, hogy úgy is vesztünk? Mert akkor biztos vesztünk... Szerintem hazai pályán miénk lenne az előny. Mivel az idegenek nem tudják, hogy itt milyenek a körülmények, nem futhatnak csak ki az űrhajójukból, mert lehet, hogy azonnal meghalnának az oxigén meg nitrogén miatt, lehet, hogy ők a bolygójukon teljesen más elemekből álló levegőt szívnak. Vagy, ha kisebb űrhajókkal jönnek, akkor is mi állnánk előnyben, nekünk is vannak vadászgépeink, lopakodók stb... és valószínűleg így is mi nyernénk... Meg ha egy hatalmas nagy anyahajóval jönnek, vagy többel is akkor meg ott vannak az atombombák... Szóval szerintem ha megtámadnának mi nyernénk... Hiszen mi már jó messziről észrevennénk, hogy jönnének és addigra felfegyverkeznénk.

2011. okt. 2. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!