Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet, hogy már éltem ezelőtt?

Lehet, hogy már éltem ezelőtt?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokan gondolják ezt, csak mert szeretnék azt hinni magukról,hogy volt előző életük,meg minden, de én néha komolyan így érzem...Kezdjük ott,hogy fogalmam sincs,hogy tanultam meg olvasni. Már óvodában olvastam a mesét a többi gyereknek és előszőr azt hitték,hogy csak szóról szóra megtanultam,de aztán leteszteltek egy újsággal és kiderült,hogy olvasok ( 5 éves voltam, anya nagyon odavolt)...sok olyan dolog van, amit még sohasem csináltam, de valahogy mégis érzem,hogy hogyan kell...kiskorom óta sokat foglalkozom magammal, mindig érdekelt,hogy ki vagyok,honnan jöttem és mit keresek itt. Elméleteket gyártottam a létezésről, pedig még csak elsős voltam...anyukám sokszor megijedt a kérdéseimtől, szerinte olyan volt, "mintha egy felnőtt adta volna a számba a szavakat"... Sok helyzetben van deja vu érzésem, de nem a pillanattal, hanem az érzéssel kapcsolatban... Éltem már, vagy csak nagyon filozofikus természetem van? Szerintetek?
2012. jan. 16. 01:36
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
11%
Én mikor először kést villát fogtam úgy ettem vele mint a legnagyobb úri gyerek. Közben sosem tanítottak meg rá, bár lehet csak láttam a tvbe vagy valami, ki tudja :).
2012. jan. 16. 04:45
 2/38 anonim ***** válasza:
17%

A lányom is olvasott már 5 évesen. Ebben semmi különös nincs. Ma olyan sok információ ér egy gyereket,hogy sok mindent már ösztönösen csinál.

Egy kicsi akkor is figyel,ha éppen játszik,vagy mással van elfoglalva.

Az előző élet pedig marhaság.

2012. jan. 16. 07:26
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

láttál-hallottál dolgokat, a tudatalatti pedig automatikusan rendszerezi. Ha ilyen agyad van, az jó, de nem az előző életből valók.

Én is tudtam írni-olvasni óvodás koromban anélkül hogy tanítottak volna, aztán később rájöttem, hogy azért volt, mert korábban sok diafilmet néztem, amiben minden kép alatt van egy-két mondat, amit valaki felolvasott. Ebből szívtam fel az okosságot.

2012. jan. 16. 08:43
 4/38 anonim ***** válasza:

"de én néha komolyan így érzem"

Érzed?

2012. jan. 16. 09:17
 5/38 Antimod ***** válasza:
68%

Igen, elképzelhető, Beethoven is zseniális volt már egészen kis korában. Nem tudjuk, honnan származik ez a tudás.

Ha viszont így van, akkor adódik a kérdés: egyesek miért emlékeznek, mások miért nem? Nekem például nem volt olyan tehetségem gyerekként, és emlékem sem, amit előző élettel lehetne magyarázni. Jó volt a térlátásom, így mindent le tudtam rajzolni, de nem így születtem, én is 2D-ben kezdtem a rajzolást.

Ennek ellenére nem vetem el az elméletet, főleg, hogy a tiednél sokkal konkrétabb és ellenőrzött bizonyítékok vannak rá.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 16. 09:18
 6/38 anonim ***** válasza:
23%
Semmiféle bizonyíték NINCS rá. Sem ellenőrzött,sem másmilyen. Ezt csak a benne hívők állítják!
2012. jan. 16. 10:49
 7/38 Antimod ***** válasza:
73%

"Semmiféle bizonyíték NINCS rá. Sem ellenőrzött,sem másmilyen."

Vannak ellenőrzött bizonyítékok, nézz utána.

Az ellenkezőjére viszont nincs, mert nem is lehet bizonyítani nem létező dolgokat.

Kösz a lepontozást.

Üdv!

2012. jan. 16. 10:52
 8/38 anonim ***** válasza:
én meg 10évesen szerettem felásni a hátsó kertet, akkor lehet, hogy előző életemben giliszta voltam? de úszni azt ma is nagyon szeretek, akkor biztos kék bálna voltam előtte, de az is lehet, hogy Martin Luther King voltam, mert volt már hogy nyáron lebarnultam:S
2012. jan. 20. 14:45
 9/38 Antimod ***** válasza:
66%

"én meg 10évesen szerettem felásni a hátsó kertet"

Elképzelhető, hogy kertész vagy régész voltál, de önmagában ez nem jelent semmit.

"volt már hogy nyáron lebarnultam:S"

Ez a pigmentációddal, bőrtípusoddal összefügg, előző életeddel nem.

Tudom, hogy vicces akartál lenni, de nem sikerült.

Üdv!

2012. jan. 20. 14:50
 10/38 A kérdező kommentje:
Leftlegged Player! Bár több volna az olyan emberekből,mint te, akkor ezt a kérdést értelmes embereknek tehettem volna fel...és kevesebb idióta válasz jött volna... Na,mind1. Köszönöm szépen a válaszokat azoknak,akik komolyan vették a kérdésem.
2012. jan. 23. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!