Lehet, hogy már éltem ezelőtt?
A lányom is olvasott már 5 évesen. Ebben semmi különös nincs. Ma olyan sok információ ér egy gyereket,hogy sok mindent már ösztönösen csinál.
Egy kicsi akkor is figyel,ha éppen játszik,vagy mással van elfoglalva.
Az előző élet pedig marhaság.
láttál-hallottál dolgokat, a tudatalatti pedig automatikusan rendszerezi. Ha ilyen agyad van, az jó, de nem az előző életből valók.
Én is tudtam írni-olvasni óvodás koromban anélkül hogy tanítottak volna, aztán később rájöttem, hogy azért volt, mert korábban sok diafilmet néztem, amiben minden kép alatt van egy-két mondat, amit valaki felolvasott. Ebből szívtam fel az okosságot.
"de én néha komolyan így érzem"
Érzed?
Igen, elképzelhető, Beethoven is zseniális volt már egészen kis korában. Nem tudjuk, honnan származik ez a tudás.
Ha viszont így van, akkor adódik a kérdés: egyesek miért emlékeznek, mások miért nem? Nekem például nem volt olyan tehetségem gyerekként, és emlékem sem, amit előző élettel lehetne magyarázni. Jó volt a térlátásom, így mindent le tudtam rajzolni, de nem így születtem, én is 2D-ben kezdtem a rajzolást.
Ennek ellenére nem vetem el az elméletet, főleg, hogy a tiednél sokkal konkrétabb és ellenőrzött bizonyítékok vannak rá.
Üdv!
Leftlegged Player :)
"Semmiféle bizonyíték NINCS rá. Sem ellenőrzött,sem másmilyen."
Vannak ellenőrzött bizonyítékok, nézz utána.
Az ellenkezőjére viszont nincs, mert nem is lehet bizonyítani nem létező dolgokat.
Kösz a lepontozást.
Üdv!
"én meg 10évesen szerettem felásni a hátsó kertet"
Elképzelhető, hogy kertész vagy régész voltál, de önmagában ez nem jelent semmit.
"volt már hogy nyáron lebarnultam:S"
Ez a pigmentációddal, bőrtípusoddal összefügg, előző életeddel nem.
Tudom, hogy vicces akartál lenni, de nem sikerült.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!