A középkori életet nagyon szeretem. Lehetséges, hogy előző életembe ott éltem?
Valahogy az 1200-1300-as évekről ugrik be néha néha egy egy kép,látom magam a középkori ruhába,férfiként,mint most.
Hiszek az ujjászületésben is
ha nehéz páncélban a csatamező közepén nyilak és dárdák kereszttüzében látnád magad... és éppen ennének a tetvek, h még vakarózni se bírnál, akkor nem álmodoznál erről.
:)
Elvileg lehetséges. Csináltak egyszer egy kísérletet, pár évvel ezelőtt. Az volt a lényeg, hogy óvodás korú gyerekeket hipnotizáltak...és több kisgyerek beszámolt arról, hogy a keresztes hadjáratban, vagy más háborúban részt vett. Persze normális körülmények között nem beszéltek ilyen dolgokról. Érdekes...nem tudom, honnan tudna egy 5-6 éves gyerek ilyesmiről...???
Nekem is van hasonló érzésem mint neked, csak én valahogy az 1930-40 es évekkel vagyok így. Nem tudom hogyan magyarázni.
Hát, szerintem a képzeleted szüleménye, és erre a legjobb bizonyíték az, hogy pozitív fényben láttad a középkori életet. Ha valóban ott éltél volna egy előző életedben, és most viszonyítási alapod lenne így a modern világhoz, szerintem abszolút nem pozitívan gondolnál rá.
Kb. olyan lenne, mintha egy Észak-Koreai menekült lennél, aki most már évek óta sikeresen átszökött Dél-Koreába és visszagondolsz rá, milyen állapotok uralkodtak északon.
És ha igen??!
Mit számit az ezéletedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!