Ha pl előző életemben francia voltam és persze tudtam is a nyelvet, most hipnotizálnának, visszavezetnének az előző életembe, akkor lehetséges lenne, hogy a nyelv ismerete megmaradjon?
Amikor orosz nyelvet tanultam az iskolaban, akkor kituno jegyet kaptam, mivel jobban tudtam azt a nyelvet, mint a magyart pl.
Amikor meghallottam a torok nyelvet, akkor megtetszett, s gyorsan megtanultam azt. Azota mar beszelem a torokot, arabot s angolt is.
Ket elozo eletemben az elso 2 nyelv tudasa mar megvolt, de En hoztam a felszinre, a masik, hogy van Bennem tudas vagy, tehat megtanultam, mert erzekem is van hozza, de megakartam azt tanulni.
Nem hiszek ezekben a dolgokban, hogy egy masik szemelyiseg hozza felszinre azt, ami bennem rejlik, En magamban hiszek es meg van az akaratom is, es a kitartas.
Talan igy indulj el!
Ha tetszik az a nyelv, akkor tanuld meg, de elj a manak es ne a multban. A multbol igy tudatod elohozni nem fogsz tudni, csak a jelenben, s azt Neked kell a felszinre hoznod. A lehetoseged adott, tehat hasznald a tudatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!