Melyik idegen nyelv a legnépszerűbb Magyarországon?
Az angol szerintem,de utána melyik?
A német,francia?
Köszi!
Nagyjából én is erre gondoltam.
Persze mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Szerintem angol és német a két első helyen, utána viszont nem tudom, hogy a francia vagy a spanyol jön-e. Kb. egyforma rendszerességgel hallom ezeket emberektől. (Már, hogy ezt tanulják.)
Én most spanyolt kezdtem el az angol és a német után.
Nyelvvizsgák száma 2010-ben:
1. angol 115 000
2. német 42 000
3. francia 4 000
4. olasz 2 000
5. spanyol 1 500
6. orosz 700
vigyazat!!!!most nagyon gonosz leszek!!
-(nem megsertodni!!!)-
2014-tol a heber!!
Nem értek azokkal egyet akik ilyen előre tették a német nyelvet. Attól mert spanyol és franciaorszag messzebb van mint a nemet anyanyelvű orszagok attol meg sokkal fontosabbak mint az...
Ennyi erovel anglia, USA meg pl Ausztalia messze nem kene angolul tanulni... -.-
Hoffmann Rozsanak is volt az a m@rha otlete meg regebben hogy magyarországon csak nemetet lehessen tanulni -.- aki nem tud manapsag aangolul az szinte halott!!!! :|
Azt választottam, amit nagyon megszerettem. Olasz, spanyol, francia. A többi olyan távol van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Az angolt, németet mindig utáltam, olyan nyelveket szerettem, ahol szép az országuk, a zenéjük, müvészetük. Olaszországba mentem férjhez, ott nem isznak, tisztelik a nőket.
Most lehet, hogy változnak a szokások, mert a magyarok dolgozni mennek ki, de én inkább Velencébe, Rómába, Capri szigetére járok, igaz már nyugdijas vagyok. Felső foku magyar állami nyelvvizsgáim vannak, nem azért hogy hasznos, hanem mert szeretem ezeket a nyelveket, és országokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!