Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valakinek sikerült már meditác...

Valakinek sikerült már meditációval előző életében járnia?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van erre sokféle módszer a meditáción kívül amik valószínűleg sikeresebbek, de vannak ilyen meditációk is. Valaki próbálta már? Tapasztalatok?

(Akik ebben nem hisznek, kérem, ne írjanak.)

2012. jan. 10. 16:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szia! En relativ regota es gyakran meditalok, leginkabb agykontroll, es alapbol is eleg "intuitiv" ember vagyok, jok a megerzeseim..stb. Ilyemit sosem kerestem meditacioban, viszont agykontrollal programozok olyasmiket, hogy eletem a nekem legjobban alakul, minden, ami nekem fontos, az a tudomasomra jut...stb.

Talan emiatt, több olyan almom volt, ami lehetseges, hogy elözö eletbeli töredek, es egy szerintem kivalo alomelemzövel is beszelgettem erröl, szerinte is lehetseges. Azert racionalisan hozzateszem, semmi sem 100 %, mert az agy alomban aztan kepes kombinalni! :)

Ezek az almok mind spontanok, nem "eröltettem" vagy siettettem sosem es nem is akarom, az az elvem, ha elöbbrevisz, akkor a tudomasomra jut...

Egyszer pl. arra kerestem (eberen) a valaszt, miert ilyen anyuval a kapcsolatom, mit artottam en neki valamelyik elözö eletemben. Es ejszaka almomban beugrott egy "neger" eletbeli reszlet, amiböl megertettem. Ez volt az egyetlen, amikor meg a nevemet is megalmodtam! Annyira velem ellentetes börü/erzesü ember "voltam"(?), akivel megis annyira azonosultam, hogy almomban ketelkedtem, hogy lehetseges, hogy nem allergizal ez a sok fem kütyü, tetko..stb, egy hihetetlen erzes volt atelni, erezni, hogy ez en vagyok...

Pont tegnap (es emiatt kattintottam a kedresre!) pedig egy volt baratommal almodtam, ferjem is benne volt. A szüleim a mostanihoz hasonloan viszonyultak hozzam, nem akartak "rangon aluli" part, es a viselkedesükkel ellehetetlenitettek a kapcsolatunkat a volt baratommal, aki igy nem tudott "önmaga" lenni, annyira legyengitettek. A mostani eletemmel ellentetben akkor nem lazadoztam, valahogy nem lattam ezt at annyira es inkabb a szüleimre hagytam, a (mostani) ferjem lett az alombeli törtenetben is a ferjem, akit ök szemeltek ki. Volt baratom, ferjem is hasonloan nezett ki almomban, mint most, megis inkabb "ereztem" az azonossagot. (Volt baratomnak most sok tetkoja es hosszu haja van, almomban nem, ferjem kicsit sovanyabb volt.) Mostani eletemben egyebkent több volt baratomhoz igy viszonyultak a szüleim, igy nem mutattam be nekik a legtöbbjüket, öt sem, de ha ismertek volna, ez lett volna. Mas, köztünk levö problema miatt tert veget a kapcsolatunk, joval a ferjem elött, nincs köze hozza. Meg egy masik fiurol is sokat almodtam, akivel sosem jöttünk össze es meg sem ismertem, es rola is többször almodtam, ami elözö eletbeli helyzet is lehetett, de nem feltetlenül mindegyik az. Egyszer egy deportaciorol is almodtam, amit nem tudtam ott megnevezni, csak meneteltünk, kenyszeritettek minket valahova, es csak mai ismereteimmel tudom, hogy ez a deportacio.

Ezekben az a közös, hogy mind nagyon emlekezetes almok voltak, több evtizedes is van benne, es nagyon atelek benne egy masik szerepet, ami a mostanitol elter, valamint ha a mostani eletbeli ismerös/rokon van benne, az ö szerepe is. (De mint irtam, nem feltetlenül mindenegyik elözö elet, es meg az is lehet, hogy egy elözö eletbeli emlekezetet kombinal tovabb az agy egy masik törtenette...stb.)

2012. jan. 10. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:

4-es válaszolónak: Megkérte a kérdező, hogy akik nem hisznek benne ne írjanak. Nemtudom mér kell a te hiteddel jampiskodni. Úgysem lehet a másikat a te igazadról meggyőzni! Ebben hisz, fogadd el.

kérdezőnek: Meditációban otthon vagyok. Sőt más spirituális dolgokban is, de ezt szeretném énis kitanulni. Én most egy megbízható hipnotizőrt keresek aki, előző élet regresszióval foglalkozik, de még nem találtam.

2012. jan. 10. 22:56
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. jan. 11. 08:43
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem egy érdekes élményem volt ezzel kapcsolatban.

Gyerekkorom óta álmodok egy korszakról, egy faluról, ahol én élek, egy egyszerű falusi lány vagyok, látom a kunyhókat, a kertet, az erdőt, az állatokat, az emberek öltözékét.

Nem középkori volt, semmihez sem volt hasonlítható.

Azt gondoltam, valami fantasy-ban láthattam ezt, vagy mesében, vagy magam találtam ki, mert nem hasonlít egy korszakhoz sem.

Aztán egy dokumentumfilmet láttam tök véletlenül, ahol rekonstruáltak egy vaskor falut, és úgymond benépesítették emberekkel.

Teljesen olyan volt, amilyenről álmodtam.

A házak is, az elrendezés is, az emberek ruházata is.

Megdöbbentő volt.

Előtte soha nem láttam ilyet, nem is tudtam, akkoriban hogy éltek, a történelemben sem vagyok túl jártas, ez most próbálom fejleszteni.

Szóval a korszakot, a ruhákat nem kitaláltam, hanem volt ilyen.

Olyan élethű az álmom minden alkalommal, mintha tényleg ÉN lennék ott, tök tisztán látok mindent.

Persze lehet, hogy ez csak véletlen, és nem előző élet, ki tudja?

2012. jan. 11. 08:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem hit kérdése :) egyértelmű csak a sok zsidany bocsánat elrontotta a világot a sok maszlaggal. Visszamenni egy egy előzőéleti élményhez hogy úgy mondjam nincs sok értelme, és igazából nem hoz különleges érzést ha vki képes rá. Ilyen tudományos bizonygatás teljesen felesleges hagy mondja a sok tudatlan a magáét:) majd rá jönnek bocs. De ahhoz hogy tényleg elérd amit akarsz kell energia .) nem a kajából jön :D .) és a tudományosoknak nem az izomból :) --Megtalálod a választ ha akarod .)
2012. jan. 11. 22:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Nincs reinkarnálódás. A bizonyíték erre maga az élet , kérdezzetek egy biólógust vagy orvost, ne kelljen részletezni. Ezo-sok úgysem értik a valódi magyarázatokat csak a légből kapott áltudományosnak tűnő, jól hangzó, értelmetlen maszlagot. Vagy azt sem.
2012. jan. 12. 14:03
 17/23 Antimod ***** válasza:
100%

"Ezo-sok úgysem értik a valódi magyarázatokat"

Te meg olvasgass Dr. Ian Stevensontól ahelyett, hogy másokat sértegetsz.

És nincsenek "ezo-sok", hanem olyan emberek vannak, akiknek elég tág a látóköre ahhoz, hogy más, alapból nem elvethető lehetőségeket mérlegeljenek.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 12. 14:09
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
biólógus? orvos ? ha ha ha de hisz ügyes emberek lennének xd mennyetek pro. dr. Megvettem a diplomához és nagyon okoshoz. röviden tudÓsOK persze nem mindenki ilyen vannak köztük nagy felfedezők de az ritka, mint árvaházban a szülőiértekezlet.
2012. jan. 12. 17:27
 19/23 Antimod ***** válasza:
100%

"A bizonyíték erre maga az élet"

Ez bizony nem bizonyíték. A reinkarnációra egyelőre sokkal több van, mint ellene. (Igazából bizonyítani itt nem lehet semmit, feltételezni lehet, és egy hipótézist mindig könnyebb alátámasztani, mint cáfolni. Főleg, ha az igaz.)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 12. 17:32
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a hitet felesleges bizonygatni. Valaki ebben hisz, más meg abban. Lehet ezen persze elmélkedni, elmondani a véleményünket a másiknak, csak tartsuk tiszteletben egymás hitét. :)
2012. jan. 13. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!