Magának a léleknek van neme? És ha igen, akkor van olyan, hogy valakinek nem olyan nemű a lelke, mint a teste?
az semleges mint az angyalok:)
ha ide tetted fel a kérdést,akkor gondolom tudod,hogy nem csak nőről nőre száll egy lélek:)
A léleknek nincs neme. Az, hogy nőies, férfias, az tulajdonság. És nem is a léleké. Ami az adott életben rakódik rá, az nem a lélek tulajdonsága. Így az én felfogásom szerint női lélek sincs férfitestben, hanem női egó van férfitestben. Ami korántsem ugyanaz, sőt inkább az ellenkezője. :o)
Egy lélek lehet kifinomult vagy durva, fiatal, vagy már sok életet megélt. (Ez persze nehezen bizonyítható.) Ám ezek sem feltétlenül egy az egyben jönnek át az illető életébe. Tehát attól, hogy sokat látott, tapasztalt, még nem feltétlenül lesz az őt "hordozó" testben egy csendes, elmélkedő ember. Ez ugyanis nem szükségszerű. Lehet, hogy lejár a kocsmába és sokat iszik, verekedik. Nehéz ezt elmagyarázni, és sok időbe kerülne, inkább nem is próbálkozom tovább...
Jé, nekem pont az elmúlt napokban én is sokat gondolkodtam ezen:)
Végül is, szerintem nincs. minden lélek egyenlő, mind az Istenségtől ered, mind ugyanolyan - a fogantatásodkor el, hogy a nőies vagy a férfias tulajdonságok bújnak-e elő jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!