Valakinek sikerült már meditációval előző életében járnia?
Tudom, hogy van erre sokféle módszer a meditáción kívül amik valószínűleg sikeresebbek, de vannak ilyen meditációk is. Valaki próbálta már? Tapasztalatok?
(Akik ebben nem hisznek, kérem, ne írjanak.)
Kovács András táltos előadásán meditáltunk előző életünkre, én egy kikapós polgárasszony voltam, valahol Horvát országban a tenger partján, és a férjem lelőtt :-) A seb ott volt a hátamon amikor megszülettem. Nagy anyajegy, mint egy kibuggyanó vér.
Nem tudom miért vonzza az embereket előző életük, nem lettem okosabb tőle.
Nem az előző élet hanem az arról való képzelgés a lényege. Előző élet nincs, de az ilyen hipnotikus transzban előhívható mintha lett volna.
Nagyon érdekes. Terápiára használják,sokaknál működik.
Lényegében egy másik ember fejével gondolkodva, érezve éleg meg a saját életedet és ez egy teljesen új nézöpontot is hozhat a problémáidhoz. Ez akkor is hasznos ha mindenki tudja, hogy előző élet nem létezik. Utóbbi tudományosan igazolt tény, de a terápia nem is ezt vitatja hanem használja a hatást. Ennyi.
"előző élet nem létezik. Utóbbi tudományosan igazolt tény"
Hogyan igazolták tudományosan? Mi a bizonyíték?
Üdv!
Leftlegged Player :)
"Utóbbi tudományosan igazolt tény"
Hogy igazolták?
Engem is érdekelne, hogy hogyan bizonyítottak olyat amit nem lehet bizonyítani..:D
Reinkarnáció léte mellett sok közvetett bizonyíték szól, viszont ellene semmi. De ha valaki tud ilyet az szóljon már, nagyon kíváncsi lettem :D
Köszönöm a válaszokat (főleg azokat, melyek hasznosak is voltak). :)
Nekem még nem sikerült, csak képeket kaptam én is, de igazából még csak most kezdtem ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!